Game of Thrones: 37 και σήμερα

Game of Thrones: 37 και σήμερα

Η πρεμιέρα του έκτου κύκλου πλησιάζει και η αγωνία των φαν της σειράς κορυφώνεται

Game of Thrones: 37 και σήμερα
Όπως θα λέγαμε και στον στρατό, «37 και σήμερα» για τον 6ο κύκλο του Game of Thrones που θα προβληθεί και αυτός, ταυτόχρονα με την Αμερική, από τα κανάλια Novacinema. Και όσο πλησιάζει ο καιρός και τα σενάρια φουντώνουν, τόσο η αγωνία των απανταχού φαν της σειράς κορυφώνεται. Εκεί οφείλεται και το απίστευτο ρεκόρ που έκανε το τελευταίο trailer της σειράς, που ξεπέρασε τα 30 εκατομμύρια views σε λιγότερο από 24 ώρες από την ανάρτησή του, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 27 εκατομμύρια views στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Φυσικά το HBO γνωρίζει πολύ καλά ότι πολλά εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο μετράνε αντίστροφα, όπως κι εμείς, για την έναρξη του 6ου κύκλου. Και παίζει με αυτό. Εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τη μη ύπαρξη βιβλίου, καθώς για πρώτη φορά η τηλεοπτική εκδοχή θα προηγηθεί της έντυπης. Στη λογική αυτή, δεν είναι καθόλου τυχαίο το σλόγκαν των trailers του 6ου κύκλου, «κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει».

Κλείσιμο


Κι ενώ όλοι ασχολούνται με το τι δείχνει το τελευταίο βίντεο και κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων προκειμένου να βγάλουν ορισμένα συμπεράσματα, υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να μάθουν το παραμικρό και περιμένουν στωικά τη σειρά να ξεκινήσει. Έτσι εξηγείται και όλος ο σάλος που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με τη συμμετοχή του Ian McShane στον 6ο κύκλο και τις δηλώσεις του.

Ο ίδιος φανέρωσε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στη σειρά θα επαναφέρει κάποιον που δεν περιμένατε να ξαναδείτε. Τι ήταν να το πει; Κατευθείαν παρέλασαν όλα τα ονόματα αυτών που έχουν πεθάνει. Και δεν είναι και λίγα. Από τον Τζον Σνόου που μας άφησε στο τέλος (όντως μας άφησε; θα δείξει…) μέχρι τον Ένταρντ Σταρκ που μας άφησε νωρίς… Ο ίδιος πάντως, φαίνεται να μην καταλαβαίνει το μέγεθος του «ατοπήματος» στο οποίο υπέπεσε, αφού μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε ότι φανέρωσε πράγματα από την πλοκή, απάντησε κυνικά “get a fucking life”, που δεν νομίζουμε ότι χρήζει ιδιαίτερης μετάφρασης…

Γενικά ο ίδιος φαίνεται πάντως να έχει πάρει πολύ ελαφρά τη συμμετοχή του στη δημοφιλέστερη σειρά παγκοσμίως, αφού όπως «μαρτύρησε», όταν του πρότειναν να συμμετέχει το είδε απλώς σαν μία ευκαιρία να δει παλιούς φίλους όπως ο Charles Dance (Tywin Lannister) και ο Stephen Dillane (Stannis Baratheon). Βέβαια του απάντησαν ότι οι συγκεκριμένοι έχουν ήδη πεθάνει και τελικά συμφώνησε να συμμετάσχει όταν του υποσχέθηκαν ότι θα είναι μόνο για ένα επεισόδιο στο οποίο θα κάνει ότι είναι να κάνει και στο τέλος του θα πεθάνει και αυτός!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης