Ένας μονόλογος με «Πολύ κακές λέξεις»

Ένας μονόλογος με «Πολύ κακές λέξεις»

Η Σοφία Μουτίδου είναι μια διαταραγμένη προσωπικότητα που μας μοιάζει τρομακτικά

Ένας μονόλογος με «Πολύ κακές λέξεις»
Αν θεωρείτε τον εαυτό σας σεμνότυφο μάλλον αυτή η παράσταση δεν ενδείκνυται για εσάς. Από τις 12 Μαρτίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 11 το βράδυ, η Σοφία Μουτίδου πιάνει στασίδι στη σκηνή του θεάτρου Αλκμήνη και βρίζει τους πάντες και τα πάντα με… «Πολύ κακές λέξεις».

Αυτός είναι ο τίτλος του αιρετικού μονολόγου–stand up, που έγραψε και σκηνοθέτησε η Ομάδα Δέλτα και θέλει τη Σοφία Μουτίδου ως… διαταραγμένη προσωπικότητα να περιμένει τη σειρά της στον προθάλαμο του ιατρείου ενός διάσημου νευρολόγου. Τόσο διάσημου, που διαλέγει τους ασθενείς του μετά από casting! Έτσι η γυναίκα αυτή ελπίζει ότι είναι τόσο τρελή, που θα καταφέρει να είναι μία από τους τυχερούς που κερδίζουν δωρεάν θεραπεία για έξι μήνες μαζί με ένα χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ!

Δεν χρειάζεται πια να καταπιέζεται. Ήρθε η ώρα να τα βάλει με όλους και με όλα που την κάνουν έξω φρενών στην Ελλάδα του σήμερα. Οι άντρες, το σεξ, η πολιτική, ο γάμος, η θρησκεία… Όσα της έχουν σπάσει τα νεύρα μπορεί τώρα να τα πει χρησιμοποιώντας απενοχοποιημένα τις πιο… κακές λέξεις! Κι αν εσείς πιστεύετε ότι θα κάθεστε άνετα στις θέσεις σας και θα ακούτε, μάλλον απατάσθε! Η «τρελή» ηρωίδα μας σας θεωρεί το ίδιο… τρελούς και μάλιστα ανταγωνιστές της για την πολυπόθητη θέση στο ψυχιατρείο! Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα… και στον σουρεαλισμό της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας.

Κλείσιμο
Επομένως, μην εφησυχάζετε, γιατί θα παίξετε κι εσείς! Είναι όμως πραγματικά τρελή αυτή η γυναίκα; Ή μήπως είναι απλά απελπισμένη και οι κακές λέξεις που εκστομίζει είναι ο μόνος τρόπος να τακτοποιήσει τις σκόρπιες σκέψεις στο μυαλό της; Η Σοφία Μουτίδου, μία πληθωρική καρατερίστα επιθεωρησιακών καταβολών (αν και ποτέ της δεν έχει κάνει επιθεώρηση), είναι η πλέον κατάλληλη για να μας χαρίσει μια βραδιά «βρώμικου» γέλιου, που ίσως να παγώνει ενίοτε στα χείλη μας όταν διαπιστώνουμε ότι αυτή η γυναίκα μας μοιάζει τρομακτικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης