Ντεθ Day… to be continued

Ντεθ Day… to be continued

Πόσο αστείοι μπορεί να γίνουμε όταν ο τρόμος μας χτυπάει την πόρτα

Ντεθ Day… to be continued
Ένα πάρτυ, ένας οικοδεσπότης που δολοφονείται, έξι ήρωες που βρίσκονται στο έλεος ενός σαδιστή δολοφόνου και ένα μέρος με έντονη μεταφυσική δραστηριότητα! Θα μπορούσε να είναι ταινία τρόμου του Χόλιγουντ, αλλά δεν είναι... Είναι κωμωδία. Ελληνική.

Το “Happy Ντεθ Day” του Στράτου Λύκου συνεχίζει τις επιτυχημένες του παραστάσεις στο Altera Pars και περνάει στην παράταση. Μία παράσταση απόλυτου τρόμου και απόλυτου γέλιου. Έξι ήρωες βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα αλλόκοτο μέρος στη μέση του πουθενά αντιμέτωποι με τον θάνατο και τις σαδιστικές διαθέσεις ενός αόρατου δολοφόνου. Σε αυτή τη «μεταφυσική» κωμωδία μπορούν να συμβούν τα πάντα...

Κλείσιμο


Ποιος είναι ο δολοφόνος; Πόσο καλά τα πάτε με τους γρίφους; Γιατί στην πραγματικότητα τη λύση πρέπει να τη βρείτε μόνοι σας! Το κοινό στο “Happy Ντεθ Day” δεν παίζει απλά ρόλο παρατηρητή. Είναι αυτό που κρίνει την εξέλιξη της παράστασης. Μία ομάδα νέων ηθοποιών, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Στράτου Λύκου, μας θυμίζει πόσο αστείοι μπορεί να γίνουμε όταν ο τρόμος μας χτυπάει την πόρτα. Ζήστε κι εσείς μία... “Happy Ντεθ Day” κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Altera Pars μέχρι τις 15 Μαρτίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης