Το νέο τρέιλερ του “Batman v Superman” είναι γεμάτο δράση

Το νέο τρέιλερ του “Batman v Superman” είναι γεμάτο δράση

Λίγες εβδομάδες πριν από την επίσημη πρεμιέρα της, η ταινία που φέρνει αντιμέτωπους τους δύο υπερήρωες της DC κυκλοφόρησε το τελευταίο της τρέιλερ

Το νέο τρέιλερ του “Batman v Superman” είναι γεμάτο δράση
Κάτι παραπάνω από ένας μήνας απέμεινε για την πρεμιέρα του «Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης» στις κινηματογραφικές αίθουσες και πριν από λίγο κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας. Αν και το προηγούμενο βίντεο μας έδινε περισσότερα στοιχεία σχετικά με την ιστορία, το νέο τρέιλερ δίνει μεγάλη έμφαση στη δράση και ειδικά στον Batman, ο οποίος μονοπωλεί τα πρώτα 45 δευτερόλεπτα επιδεικνύοντας τις δεξιότητές του στη μάχη και έχοντας μία στιχομυθία με τον Άλφρεντ (ο οποίος χειρίζεται και το Batwing σαν να ήταν drone).



Κλείσιμο
Ωστόσο δεν λείπουν νέες σκηνές του Superman (και σε τρυφερές στιγμές με τη Λόις Λέιν), καθώς και της Wonder Woman, η οποία συζητά με τον Μπρους Γουέιν σε ένα γκαλά και στην επόμενη σκηνή εφορμά στη μάχη με ένα στυλ που θυμίζει “300”.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube, όχι όμως από τον λογαριασμό της Warner Bros όπως συνηθίζεται, αλλά από τον λογαριασμό της MKJ Film Distribution, η οποία έχει μόνο αυτό στο playlist της. Τέλος, ο λογαριασμός της ταινίας στο Twitter ανέβασε και μία εντυπωσιακή φωτογραφία με τον Μπρους Γουέιν να στέκεται μπροστά στα ερείπια ενός κτιρίου της επιχείρησής του, με τη λεζάντα «Έφεραν τον πόλεμο σε εμάς».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης