Το ραδιόφωνο στα βραχέα

Το ραδιόφωνο στα βραχέα

Μια βραδιά αφιερωμένη σε τραγούδια ρεμπέτικα και λαϊκά, που μετρούν αρκετές δεκαετίες ζωής

Το ραδιόφωνο στα βραχέα
Όταν πριν από τρία χρόνια μερικοί από τους πιο αγαπημένους μας ραδιοφωνικούς παραγωγούς έστησαν το toradiofono.gr ο στόχος ήταν ένας: να δημιουργηθεί ένα ραδιόφωνο όπως το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε. Σήμερα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο στόχος επετεύχθη. Όλοι οι παραγωγοί συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, παρόλο που το διαδικτυακό ραδιόφωνο είναι αυτοδιαχειριζόμενο, και το κοινό το στηρίζει με κάθε ευκαιρία.

Εκτός όμως από το καθημερινό πρόγραμμα, τα αφιερώματα, τους καλεσμένους και τις υπέροχες συνεντεύξεις, τα παιδιά του ραδιοφώνου λατρεύουν τις συναυλίες, και ειδικά τις θεματικές συναυλίες που διοργανώνουν οι ίδιοι με φίλους, αγαπημένους τραγουδοποιούς. Μια τέτοια συναυλία ήταν και αυτή που πραγματοποιήθηκε πριν δύο χρόνια με τον τίτλο «Ον Έαρ» και το κοινό απόλαυσε ιδιαίτερα. Μια αντίστοιχη θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs.

Αυτή τη φορά το σύνθημα είναι «Το Ραδιόφωνο στα Βραχέα» και η βραδιά θα είναι αφιερωμένη, όπως και τότε, σε τραγούδια ρεμπέτικα και λαϊκά που μετρούν αρκετές δεκαετίες. Στη σκηνή θα βρεθεί και πάλι ο Απόστολος Ρίζος, ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης και ο Σταμάτης Μορφονιός μαζί με την ηθοποιό και ερμηνεύτρια Χριστίνα Μαξούρη.

Οι τέσσερις τους θα στήσουν ένα απρόβλεπτο λαϊκό γλέντι, ενώ σε αυτό το post-ρεμπέτικο πάλκο προσκαλούν και τις σπουδαίες ερμηνεύτριες Μαριώ και Φωτεινή Βελεσιώτου. Τις ερμηνείες τους συνοδεύουν και ενορχηστρώνουν δύο από τους καλύτερους μουσικούς του είδους: ο Δημήτρης Μυστακίδης και ο Νίκος Τατασόπουλος. Αναμένονται και συμμετοχές-έκπληξη από σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως πολύ καλά γνωρίζουν όσοι παρακολουθούν τις συναυλίες του ραδιοφώνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης