Ναυτικά φιλιά με φόντο τη Βουλή

Ναυτικά φιλιά με φόντο τη Βουλή

Τα εξώφυλλα του περιοδικού Antivirus γιορτάζουν την ψήφιση και εφαρμογή του συμφώνου συμβίωσης

Ναυτικά φιλιά με φόντο τη Βουλή
Ζευγάρια ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών, ντυμένα με τις εμβληματικές στολές του Ναυτικού, φωτογραφίζονται να φιλιούνται με φόντο τη Βουλή. Αυτό τον τρόπο επέλεξε η διεύθυνση του αθηναϊκού περιοδικού Antivirus για να γιορτάσει την ψήφιση αλλά και την εφαρμογή του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια.



Το πρώτο μετά το Σύμφωνο περιοδικό, είναι ένα τεύχος με δύο εξώφυλλα που δείχνουν ότι «οι ομόφυλες σχέσεις έχουν βγει πλέον από τη ντουλάπα και διεκδικούν την ορατότητα που αξίζουν», αλλά και ένα μεγάλο αφιέρωμα για την επόμενη μέρα από την ψήφιση και τα δεδομένα που αυτή διαμορφώνει στην καθημερινή ζωή των ομοφυλόφιλων.

Κλείσιμο


To Antivirus ξεκίνησε το 2003 ως ένα free press που από την πρώτη στιγμή απευθύνθηκε στην LGBT κοινότητα της χώρας μας. Κύριο μέλημα της εκδοτικής του ομάδας ήταν να ξεφύγει από τον χαρακτήρα ενός εύκολου περιοδικού και να δημιουργήσει έναν σημαντικό φορέα ενημέρωσης με θέματα που θα αγγίζουν κάθε πτυχή ενός σύγχρονου gay/lesbian/bi/trans/queer ατόμου. Σήμερα, όπως δηλώνουν οι ιδρυτές του, «ο στόχος αυτός έχει γίνει πραγματικότητα».

Οι φωτογραφίες είναι του Γιώργου Καλφαμανώλη και οι συμμετέχοντες είναι εθελοντές φίλοι του περιοδικού. Δείτε εδώ το περιοδικό:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης