Το τελευταίο Star Wars μέσα σε ένα λεπτό

Το τελευταίο Star Wars μέσα σε ένα λεπτό

Το απόλυτο franchise μετατρέπεται σε animation βίντεο που αξίζει να δεις

Το τελευταίο Star Wars μέσα σε ένα λεπτό
Και όμως γίνεται! Η τελευταία ταινία του Star Wars με υπότιτλο «Η Δύναμη ξυπνά» μετατρέπεται σε animation και διαρκεί μόλις ένα λεπτό. Αν την έχετε ήδη δει μάλλον θα καταλάβετε περισσότερα από αυτούς που δεν την έχουν δει… Το 1A4 Studio είχε αυτή την πρωτότυπη ιδέα, να φτιάξει δηλαδή μία ασπρόμαυρη ταινία κινουμένων σχεδίων–φόρο τιμής στη μυθολογία του Star Wars, η οποία μέσα σε ένα λεπτό θα συμπυκνώνει όλη την πλοκή του απόλυτου franchise.



Κλείσιμο
Το “Star Wars: The Force Awakens" έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου του 2015. Μέχρι σήμερα έχει κυριολεκτικά ταρακουνήσει συθέμελα το box office αγγίζοντας τα δύο δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις. Το σπιρτόζικο αυτό animated βίντεο του 1A4 Studio τρέχει λίγο (έως πάρα πολύ!) την ιστορία της ταινίας μένοντας στα πολύ βασικά και επεμβαίνοντας όπου χρειάζεται με ένα σπικάζ, που σίγουρα θα ζωγραφίσει το χαμόγελο στα χείλη σας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το 1A4 Studio επιχειρεί ένα τέτοιο βίντεο με σαφή χιουμοριστική διάθεση φυσικά. Στο κανάλι του στο Youtube, κάτω από τον γενικό τίτλο Speedrun, φιλοξενεί και άλλες… γρήγορες animated ματιές σε ταινίες, όπως το “Matrix”, το “Pulp Fiction”, το «Επιστροφή στο Μέλλον», το «Άλιεν» και «Τα Σαγόνια του Καρχαρία». Αξίζει να τις ανακαλύψεις!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης