Η δουλειά κάνει τις… startup

Η δουλειά κάνει τις… startup

Το Douleutaras.gr επιβεβαίωσε τη δυναμική του πορεία, εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση 350.000 ευρώ

Η δουλειά κάνει τις… startup
Το Douleutaras.gr το γνωρίσαμε τον Νοέμβριο του 2013 χάρη στις προσπάθειες των Ανδρέα Γραμμάτη και Cezary Szandecki. Οι δύο τους, μαζί με τους συνεργάτες τους, κατάφεραν να δημιουργήσουν μία πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα εύρεσης του κατάλληλου επαγγελματία για μια γκάμα καθημερινών και επαγγελματικών υπηρεσιών. Τέτοιες είναι για παράδειγμα ο οικιακός και επαγγελματικός καθαρισμός, οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, η επισκευή ηλεκτρονικών και οικιακών συσκευών, οι τεχνικές εργασίες, οι ανακαινίσεις, οι ψυκτικές εργασίες, οι μετακομίσεις, τα πιστοποιητικά για το σπίτι, ο προγραμματισμός, το digital marketing και οι γραφιστικές υπηρεσίες.



Η ανάπτυξη της πλατφόρμας είναι σταθερή από την αρχή της λειτουργίας της, ενώ από τον Μάρτιο του 2015 -όποτε και ανανεώθηκε πλήρως- έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Τα δεδομένα αυτά ήρθε να επιβεβαιώσει η ανακοίνωση της εξασφάλισης χρηματοδότησης ύψους 350.000 ευρώ. Βασικοί επενδυτές είναι το PJ Tech Catalyst Fund της τράπεζας Πειραιώς καθώς και οι επιχειρηματίες Απόστολος Αποστολάκης και Ιάσωνας Μανολόπουλος.
Κλείσιμο

«Η επένδυση αυτή είναι μία έμπρακτη αναγνώριση της τεράστιας προσπάθειας που καταβάλλει όλη η ομάδα του Douleutaras.gr, η οποία έχει καταστήσει την υπηρεσία μας ένα σημαντικό πόλο στο ελληνικό ίντερνετ», σχολιάζει ο Ανδρέας Γραμμάτης και συνεχίζει: «Η στήριξη της προσπάθειας μας από επιτυχημένους επενδυτές όπως ο Απόστολος Αποστολάκης, ο Ιάσων Μανωλόπουλος και το Fund της τράπεζας Πειραιώς (PJ Catalyst) μας δίνει ώθηση ώστε να ανταπεξέλθουμε επιτυχώς στις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε».


Ο Ανδρέας Γραμμάτης

Όπως αναφέρει, η επένδυση θα επιτρέψει στην ομάδα να προσθέσει και νέες επαγγελματικές κατηγορίες στην πλατφόρμα, έτσι ώστε κάθε χρήστης να έχει τη δυνατότητα να βρει τον κατάλληλο επαγγελματία ή εταιρεία για οποιαδήποτε επαγγελματική υπηρεσία αναζητεί. «Παράλληλα», καταλήγει, «θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το προϊόν μας με σκοπό τη δυναμική βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες και στους επαγγελματίες μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης