Κυνηγώντας τον επίδοξο δολοφόνο του Κένεντι

Κυνηγώντας τον επίδοξο δολοφόνο του Κένεντι

Το Entertainment Weekly κυκλοφόρησε νέο teaser και αφίσα για τη νέα σειρά του Hulu με τίτλο 11.22.63

Κυνηγώντας τον επίδοξο δολοφόνο του Κένεντι
Ο Τζέιμς Φράνκο έχει μία παράτολμη αποστολή: να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο, στις αρχές της δεκαετίας του 1960 και να αποτρέψει τη δολοφονία του Τζον Κένεντι. Θα τον αφήσει το παρελθόν να τα καταφέρει; Η νέα σειρά, με την οποία το Hulu φιλοδοξεί να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία του Netflix κάνει την πρεμιέρα της μέσα στον Φεβρουάριο.

Και για να το κάνει αυτό, η αμερικανική υπηρεσία video streaming φρόντισε να προσελκύσει μεγάλα ονόματα του χώρου. Κατ’ αρχάς, η σειρά στηρίζεται στο ομότιτλο best-seller (κυκλοφόρησε το 2011) του Στίβεν Κινγκ
, ο οποίος μάλιστα φιγουράρει μαζί με τον Τζ. Τζ. Έιμπραμς στα ονόματα των παραγωγών. Και από καστ;
Κλείσιμο
Τζέιμς Φράνκο στον πρωταγωνιστικό ρόλο, Κρις Κούπερ και Τζος Ντουχάμελ.

Ο Φράνκο δήλωσε σχετικά με το 11.22.63: «Ήταν μία ευκαιρία για τον Στίβεν Κινγκ να υπογραμμίσει οτιδήποτε αγαπά και μισεί για το παρελθόν. [Ο Τζέικ, ο χαρακτήρας του Φράνκο] είναι το ψάρι έξω από το νερό, που μπορεί να πάει πίσω και να πει “Το γάλα είχε πολύ καλύτερη γεύση τότε” ή “Πώς ήταν οι φυλετικές σχέσεις εκείνη την εποχή;”».

Μία καλή ιδέα για το πώς πρόκειται να ξεκινήσουν όλα μας δίνει το teaser που κυκλοφόρησε πριν από λίγο το Entertainment Weekly. Σε αυτό βλέπουμε τον φιλόλογο Τζέικ Έπινγκ να επισκέπτεται τον γνωστό του Αλ Τέμπλτον (Κούπερ), ο οποίος και έχει καταστρώσει το σχέδιο διάσωσης του Κένεντι - ο ίδιος δεν μπορεί να ταξιδέψει στον χρόνο, καθώς πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο. Οι δυο τους συζητάνε για τον δολοφόνο του Κένεντι, τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ.



«Πολλά βιβλία έχουν γραφτεί για τη δολοφονία. Τα περισσότερα έχουν γραφτεί για τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ. Ο τύπος δεν βγάζει νόημα. Αμερικανός πεζοναύτης που αυτομόλησε στη Ρωσία και επέστρεψε. Όμως, όλοι όσοι έγραψαν για τον Όσβαλντ, τον μελέτησαν μετά τη δολοφονία. Εγώ τον είδα πριν από αυτή. Τον είδα όταν γύρισε από τη Ρωσία το 1962», λέει ο Τέμπλτον. Και εκεί ακολουθεί μία σύντομη σκηνή με τη συνάντηση του Τέμπλτον με τον Όσβαλντ (Ντάνιελ Γουέμπερ), με τον τελευταίο να μη φαίνεται και πολύ ορεξάτος για κοινωνικοποίηση.

Το 11.22.63 κάνει πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί σε οκτώ επεισόδια. Δεύτερος κύκλος δεν θα υπάρξει, καθώς η μίνι σειρά αναμένεται να καλύψει όλη την ύλη του βιβλίου σε έναν κύκλο. Πόσα ταξίδια στον χρόνο να κάνει κανείς;


Η αφίσα της σειράς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης