Από ληστές… πορνοστάρ!

Από ληστές… πορνοστάρ!

Ο σκηνοθέτης Κώστας Ζάπας ανεβάζει στο Γκάζι τη νέα του, μαύρη, κωμωδία με τίτλο “Suck”

Από ληστές… πορνοστάρ!
Τι μπορεί να συνδέει τη ληστεία μιας τράπεζας με μια πορνοταινία; Η απάντηση κρύβεται στη νέα μαύρη κωμωδία του αιρετικού σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα με τίτλο “Suck”, που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιανουαρίου στο θέατρο Λύχνος στο Γκάζι.

Πρωταγωνιστές της βέβηλης αυτής κωμωδίας είναι ο Μαξ, ο Μόμπυ και ο Γκας. Οι τρεις τους, μετά από την αιματηρή ληστεία μίας τράπεζας, συναντιούνται σε έναν υπόγειο εγκαταλελειμμένο χώρο για να γλιτώσουν από το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η αστυνομία για να τους βρει. Τώρα πια μπορούν να θεωρούν εαυτούς πλούσιους, αφού το ποσό που πήραν από την τράπεζα είναι πολύ μεγάλο.

Κλείσιμο


Κάπως έτσι αρχίζουν να φαντάζονται τη νέα τους ζωή. Και τότε τους έρχεται μία τρομερή επιχειρηματική ιδέα. Να γυρίσουν την πλέον συναρπαστική πορνοταινία που έγινε ποτέ και μέσα από αυτή να «ξεπλύνουν» τα παράνομα χρήματα και να θέσουν τις βάσεις για μία νόμιμη και πλούσια ζωή. Όμως η μοίρα τους επιφυλάσσει άλλα σχέδια…

Ο Κώστας Ζάπας προέρχεται από τον χώρο του κινηματογράφου. Για την ακρίβεια είναι ένας από τους πιο ικανούς σύγχρονους Έλληνες κινηματογραφιστές με διεθνείς διακρίσεις. Η γαλλική εφημερίδα “L’ Humanite” τον έχει χαρακτηρίσει ως την «ελληνική εξαίρεση», ενώ το ευρωπαϊκό κινηματογραφικό περιοδικό Cineuropa ως «έναν από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους διεθνείς σκηνοθέτες του σινεμά του δημιουργού». Στην ταινία του «Μικρές Ελευθερίες» το 2008 συνεργάστηκε με την περίφημη εταιρεία παραγωγής του Λαρς Φον Τρίερ Zentropa.



Ο χώρος του πορνό δεν είναι η πρώτη φορά που εισβάλει σε κάποιο του σενάριο. Το 2006 είχε στρέψει πάνω του τα βλέμματα των κριτικών και του κοινού με την ταινία του “Last porn movie”, που διηγείται την ιστορία μίας νεαρής κοπέλας, που ο πατέρας της είναι πρώην πορνοστάρ και οι παραγωγοί της νέας του ταινίας θέλουν την κόρη του πρωταγωνίστρια! Με το “Suck” μεταφέρει όλο το αιρετικό και βιτριολικό του σύμπαν στη σκηνή φιλοδοξώντας να μας αποδείξει ότι και στο θέατρο μπορεί να μας συναρπάζει. Άλλωστε όπως όλα δείχνουν και το “Suck” διαθέτει αυτή την αντισυμβατική ματιά απέναντι σε μία κοινωνία σε αποσύνθεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης