Τα ακουστικά που παίρνουν το σχήμα των αυτιών σου σε 60 δεύτερα

Τα ακουστικά που παίρνουν το σχήμα των αυτιών σου σε 60 δεύτερα

Τα Revols φιλοδοξούν να γίνουν μία -σχετικά- οικονομικότερη λύση σε σύγκριση με τα custom-made ακουστικά, έχοντας παράλληλα πολλά high-tech χαρακτηριστικά

Τα ακουστικά που παίρνουν το σχήμα των αυτιών σου σε 60 δεύτερα
Τα ακουστικά είναι απαραίτητο αξεσουάρ σε όσους κινούνται μέσα στην πόλη. Η επιλογή τους όμως δεν είναι πάντα απλή υπόθεση και αυτό γιατί δεν μπορείς να βρεις πάντα εύκολα ένα ζευγάρι που θα «κάθεται» καλά στα αυτιά σου. Άσε που το να πας σε custom made επιλογές είναι εξ ορισμού δύσκολο, τόσο για οικονομικούς λόγους (ένα τέτοιο ζευγάρι μπορεί να ξεπεράσει τα 1.000 δολάρια) όσο και για λόγους χρόνου (θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα η κατασκευή τους).



Μία startup από τον Καναδά, η Revols, φιλοδοξεί να καλύψει αυτό το κενό στην αγορά με τα ομώνυμα ακουστικά της. Τα Revols είναι ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών που παίρνουν το σχήμα ων αυτιών σου μέσα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Ολόκληρη η διαδικασία, όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί, υποστηρίζεται πλήρως από εσένα χάρη σε ένα app που θα έχεις εγκαταστήσει στο κινητό.

Πώς γίνεται αυτό; Οι αποσπώμενες άκρες των ακουστικών αποτελούνται από ένα ειδικό τζελ. Τοποθετώντας τα ακουστικά στα αυτιά σου και πατώντας το σχετικό κουμπί στο app ξεκινά η διαδικασία προσαρμογής τους (κάτι που καταλαβαίνεις από την ελαφριά αύξηση της θερμοκρασίας του τζελ). Μέσα σε ένα λεπτό, το τζελ έχει στερεοποιηθεί και οι άκρες έχουν πάρει το σχήμα των αυτιών.
Κλείσιμο



Για να εξασφαλίσει, μάλιστα, υψηλά στάνταρ στην απόδοση του ήχου, η καναδική startup συνεργάστηκε με την ιαπωνική Onkyo, μία από τις ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου. Τα ακουστικά μπορούν να σου εξασφαλίσουν έως οκτώ ώρες αναπαραγωγής ήχου, ενώ μία πρόσθετη μπαταρία που προσαρμόζεται στο πίσω μέρος του καλωδίου των ακουστικών μπορεί να επεκτείνει την αυτονομία κατά έξι ώρες. Επιπλέον, τα Revols μπορούν να συνοδευτούν από μία μεγάλη γκάμα πολύχρωμων skins, προκειμένου να διαλέξεις εσύ ποιο ταιριάζει καλύτερα στα γούστα σου. Τα Revols διαθέτουν επίσης σε κάθε ακουστικό μικρόφωνο. Χάρη στο app τους μπορείς να ελέγξεις εσύ σε τι επίπεδο θα ακούγονται οι περιβάλλοντες ήχοι.

Η καμπάνια για το νέο προϊόν ξεκίνησε στο Kickstarter στις 9 Νοεμβρίου. Μέσα σε μόλις επτά ώρες καλύφθηκε το αρχικό ζητούμενο κεφάλαιο των 100.000 δολαρίων (94.000 ευρώ). Μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει αισίως περισσότερα από 830.000 δολάρια (781.000 ευρώ), ενώ είναι προγραμματισμένη να λήξει στις 8 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης