Πρωτότυπα αθηναϊκά δώρα

Πρωτότυπα αθηναϊκά δώρα

Μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βιβλιοπωλείο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων

Πρωτότυπα αθηναϊκά δώρα
Μέχρι σήμερα είχες πάρει για δώρο γλυκά, ρούχα, αξεσουάρ και ηλεκτρονικές συσκευές. Αυτές τις γιορτές ήρθε η ώρα να σκεφτείς διαφορετικά και να προσφέρεις κάτι εναλλακτικό στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Από σήμερα λοιπόν μπορείς να επισκεφθείς το Βιβλιοπωλείο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, που θα μετατραπεί σε ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη αγορά για όλο τον μήνα, και να διαλέξεις ανάμεσα σε μία πλούσια συλλογή βιβλίων, αφισών και καρτών.

Τα βιβλία που διατίθενται αποτελούν εκδοτική παραγωγή του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Επικεντρώνονται στην ιστορία και τον πολιτισμό της Αθήνας και πραγματεύονται θέματα όπως η ζωγραφική, η χαρακτική, ο κινηματογράφος, ο αθλητισμός, αλλά και η ιστορία της χώρας μας. Πρόκειται για πολυτελείς εκδόσεις με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και εμπνευσμένα κείμενα, που καταγράφουν ένα σημαντικό τμήμα από τη σύγχρονη πολιτιστική ιστορία της πρωτεύουσας.



Η γιορτινή αγορά θα λειτουργεί από σήμερα μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου και από τις 28 έως τις 30 Δεκεμβρίου, από Δευτέρα έως Σάββατο 9π.μ.- 9μ.μ. και την Κυριακή 9π.μ. - 2μ.μ. Στόχος της είναι να υποδέχεται τους φίλους του βιβλίου και όλους όσους επιθυμούν να χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δώρα σε προσιτές τιμές. Είναι χαρακτηριστικό πως οι τιμές των βιβλίων και των αφισών ξεκινούν από το 1 ευρώ, ενώ οι κάρτες από 0,5 ευρώ.
Κλείσιμο

Info
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων

Ακαδημίας 50, στάση Μετρό Πανεπιστήμιο
Tηλ.: 210 5284800
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης