Ποια είναι η παγκοσμίως διάσημη Γενοβέφα Αναστασάκη;

Ποια είναι η παγκοσμίως διάσημη Γενοβέφα Αναστασάκη;

Ένας ρόλος-έκπληξη από την ηθοποιό που αγαπήσαμε μέσα από «Τα Φιλαράκια»

Ποια είναι η παγκοσμίως διάσημη Γενοβέφα Αναστασάκη;
Το 2004 το περιοδικό People την ανέδειξε ως την πιο όμορφη γυναίκα. Το 2007 η περιουσία της υπολογιζόταν σε 110 εκατομμύρια δολάρια. To 2014 βρέθηκε στο νούμερο τρία της λίστας "World's Most Powerful Celebrities" του περιοδικού Forbes, έχοντας έσοδα 31 εκατ. δολαρίων, ενώ στην ίδια λίστα βρίσκεται ανελλιπώς από το 2001. Έχει κερδίσει μία Χρυσή Σφαίρα, ένα βραβείο Emmy και είχε άλλες εφτά υποψηφιότητες στα αντίστοιχα βραβεία. Επίσης από το 2012 έχει το δικό της αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας» στο Χόλιγουντ. Ποια είναι αυτή για την οποία σας μιλάμε; Μα φυσικά η «δική μας» Τζένιφερ Άνιστον!

Η Γενοβέφα ή Τζένιφερ, όπως πλέον την ξέρουμε όλοι, είναι γεννημένη το 1969, κόρη του Ιωάννη Αναστασάκη (Τζον Άνιστον) και της Νάνσι Ντόου, ηθοποιοί στο επάγγελμα και οι δύο. Η Τζένιφερ σίγουρα οφείλει την επιτυχία της στο ρόλο της ως Ρέιτσελ Γκριν στη γνωστή σε όλους μας σειρά «Τα Φιλαράκια», αν και στην αρχή έδωσε οντισιόν για το ρόλο της Μόνικα Γκέλερ. Η θρυλική σειρά κράτησε 10 σεζόν, από το 1994 έως το 2004, χαρίζοντας στην Άνιστον τις τελευταίες δύο σεζόν τον μυθικό μισθό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων το επεισόδιο.

Το 2000 η Άνιστον απασχόλησε τον παγκόσμιο Τύπο αφού παντρεύτηκε τον -ωραιότερο για πολλές- άντρα του Χόλιγουντ, τον Μπραντ Πιτ, με τον οποίο και αποτελούσαν το «ονειρεμένο ζευγάρι» μέχρι και το 2005, όταν και χώρισαν. Το διαζύγιο τους καθώς και το αν ο Μπραντ Πιτ είχε αναπτύξει εξωσυζυγικές σχέσεις με την Αντζελίνα Τζολί, έμελλε να γίνει για πολύ καιρό το αγαπημένο θέμα των media. Στο μεταξύ, η Άνιστον άρχισε να «εξελίσσεται» ως ηθοποιός, πρωταγωνιστώντας σε διάφορες ταινίες, κωμωδίες στην πλειονότητά τους.
Κλείσιμο

Μερικές από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες της είναι οι «Θεός για μία Εβδομάδα», «Όταν Γνώρισα την Πόλυ», «Τα Χαλάσαμε», «Μάρλεϊ. Ένας μεγάλος Μπελάς», «Απλώς δεν σε γουστάρει», «Επικηρύσσοντας την Πρώην», «Σύζυγος για Ενοικίαση», «Αφεντικά για Σκότωμα» και «Οικογένεια Μίλλερ». Παρά όμως τα –υπέρογκα ομολογουμένως- ποσά που εισέρρεαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Άνιστον από τις παραπάνω ταινίες, για καμία από αυτές δεν είχε κάποια μεγάλη αναγνώριση που να συνοδεύεται από κάποιο μεγάλο βραβείο ή έστω υποψηφιότητα. Ίσως αυτό να οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό να τσαλακώσει την εικόνα της, και από γλυκιά και σέξι να «μεταμορφωθεί» στο “Cake”.



Mία Άνιστον χωρίς μακιγιάζ, θλιμμένη και κακότροπη, κατάφερε να αποσπάσει μια υποψηφιότητα Χρυσής Σφαίρας με την ερμηνεία της, φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά στο να είναι και υποψήφια για Όσκαρ. Την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή μεταμόρφωσή της, με μία ερμηνεία που απέσπασε πολύ θετικές κριτικές, θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε Α’ τηλεοπτική προβολή οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου στις 22:10.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης