Ένα trailer από τον… Νοτιά

Ένα trailer από τον… Νοτιά

Ο Τάσος Μπουλμέτης επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με μία νέα ταινία που βαδίζει στα χνάρια της «Πολίτικης Κουζίνας»

Ένα trailer από τον… Νοτιά
Δώδεκα χρόνια μετά την «Πολίτικη Κουζίνα», τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του ελληνικού κινηματογράφου την τελευταία 20ετία, ο Τάσος Μπουλμέτης επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με τη νέα του ταινία «Νοτιάς». Το πρώτο μεγάλης διάρκειας trailer της ταινίας, που θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου από τη Feelgood Entertainment, δόθηκε χθες στη δημοσιότητα και είναι σαφές ότι ο «Νοτιάς» βαδίζει στα χνάρια της «Πολίτικης Κουζίνας» όσον αφορά την ατμόσφαιρα της ταινίας.



Κλείσιμο
Κεντρικός ήρωας ο Σταύρος, ένα παιδί που μεγαλώνει στην Αθήνα του ’60. Οι πρώτες ερωτικές ανησυχίες του χτυπάνε την πόρτα. Μαζί με τον έρωτα όμως ξυπνάει και η επιθυμία του να λέει ιστορίες με έναν δικό του ανατρεπτικό τρόπο. Στο ταξίδι του από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, περνώντας από το ’60 στο ’70 και φτάνοντας μέχρι το 1980, ο Σταύρος θα σκαρφιστεί ιστορίες για αρχαίους μύθους, μακρινά ταξίδια και όμορφες γυναίκες. Οι περιπέτειες της μεταπολεμικής και πρώιμα μεταπολιτευτικής Ελλάδας θα πυροδοτήσουν τη φαντασία του με έναν εντελώς ξεχωριστό τρόπο.



Μία ιστορία ενηλικίωσης με φόντο τις ταραχώδεις δεκαετίες του ’60 και του ’70. Ένα γλυκόπικρο ταξίδι, που ισορροπεί ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία. Μία ακόμα μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή δια χειρός του Μπουλμέτη, ο οποίος συνεργάζεται εκ νέου με την Ευανθία Ρεμπούτσικα στη μουσική της ταινίας. Τον νεαρό Σταύρο υποδύεται ο ανερχόμενος Γιάννης Νιάρρος, αριστούχος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού, ενώ μία πλειάδα ικανότατων ηθοποιών (Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Ταξιάρχης Χάνος, Αργύρης Ξάφης, Ερρίκος Λίτσης, Όμηρος Πουλάκης κ.α.) αποτελούν το υπόλοιπο καστ.



Σε ρόλο–έκπληξη (αν κρίνουμε από το τρέιλερ μάλλον υποδύεται μία καφετζού–μέντιουμ) συναντάμε τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Θα καταφέρει άραγε ο «Νοτιάς» να πιάσει τις επιδόσεις της «Πολίτικης Κουζίνας» στο box office; Θα το μάθουμε με τη νέα χρονιά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης