Μια βραδιά με καλή μουσική

Μια βραδιά με καλή μουσική

Μία μπάντα που διατηρεί το ίδιο όνομα, αλλά συχνά αλλάζει τη σύνθεσή της, χαρίζει υπέροχες μελωδίες στον Σταυρό του Νότου

Μια βραδιά με καλή μουσική
Ο Σταυρός του Νότου δεν είναι ένα ακόμη μαγαζί. Είναι από αυτά τα στέκια που διασταυρώνονται γενιές. Τόσο πάνω στη σκηνή όσο και ανάμεσα στα τραπέζια. Είναι από αυτά τα στέκια που συναντάς θαμώνες -φανατικούς της ροκ, της έντεχνης και της πιο εναλλακτικής σκηνής- που είναι πιστοί οπαδοί του Σταυρού για πολλά χρόνια.

Ομολογώ, πως ένας από αυτούς είμαι και εγώ. Θαμώνας για πάνω από 15 χρόνια σε αυτό το ιστορικό πλέον μέρος, το επισκέφτηκα για μια ακόμη φορά φέτος. Αποφεύγοντας τα «ηχηρά» ονόματα και διατηρώντας την πεποίθηση πως στη μουσική οι «άγνωστοι» γράφουν μουσική ιστορία, βρέθηκα το προηγούμενο Σάββατο στο club του Σταυρού. Εδώ και 15 χρόνια η House Band -ένα brand name μπάντας που παραμένει ίδιο ανεξαρτήτως των εναλλαγών στα πρόσωπα- χαρίζει υπέροχες μελωδίες και πάνω από όλα παίζει αυτό που θα λέγαμε «καλή μουσική».


Δείτε το αφιέρωμα του Citylifε στη House Band (4' 24'')

Κλείσιμο
Η μπάντα παίζει κάθε Σάββατο. Ο Αντώνης Βλάχος, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος εμφανίζονται επί σκηνής μαζί με εκλεκτούς μουσικούς, ενώ ως guest star εμφανίζεται ο Βαγγέλης Ασημάκης. Μια όμορφη παρέα που ξεδιπλώνει ένα μεγάλο ρεπερτόριο από καλό ξένο ροκ, ποπ, έντεχνο, αλλά και διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών. Κάθε Σάββατο στις 23.00.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης