Με δύναμη από τα ‘80s και τα ‘90s!

Με δύναμη από τα ‘80s και τα ‘90s!

Ένα σόου με πολλά τραγούδια, φώτα, χορευτικά και μεταμφιέσεις που δεν πρέπει να χάσεις

Με δύναμη από τα ‘80s και τα ‘90s!
Το όνομά τους είναι… En Face και υπόσχονται να μας ανεβάσουν κατακόρυφα τη διάθεση μέσα από ένα εκρηκτικό σόου με δύναμη από τις ένδοξες –μουσικά τουλάχιστον– δεκαετίες των ’80s και των ’90s! Ο Αντώνης Παπαηλίας και ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης μας προσκαλούν τις Πέμπτες 8, 15, 23 Οκτωβρίου (και βλέπουμε…) σε ένα ξέφρενο live party στη σκηνή του Kookoo στο Γκάζι. Τα μεγαλύτερα hits και οι κορυφαίοι stars των εφηβικών μας χρόνων συναντούν το ταλέντο και την ενέργεια δύο σύγχρονων περφόρμερ–τραγουδιστών σε ένα live με βάτες και… κάλτσες ως το γόνατο!



Κλείσιμο
Ταξιδέψτε μαζί τους πίσω στα ’80s! Τότε που… η περμανάντ και η άσπρη κάλτσα φωσφόριζε κάτω απ’ την ντισκομπάλα! Τότε που… όλοι ήξεραν απέξω τις φιγούρες του Michael Jackson, αλλά ένας μόνο από το σχολείο μπορούσε να τις κάνει καλά στα πάρτι! Τότε που… αντί για τον dj Tiesto είχαμε τον dj Bobo! Τότε που… δεν υπήρχαν τηλεκοντρόλ κι έπρεπε κάποιος να σηκώνεται για να αλλάξει το κανάλι! Τότε που… κάναμε τράκα πέντε δραχμές για πάρουμε ένα τηλέφωνο και όταν δεν ακούγαμε καλά παίρναμε το μηδέν!

Σε αυτή την εποχή της αθωότητας και της εκρηκτικής ενέργειας υπόσχονται να μας γυρίσουν οι En Face μέσα από ένα σόου με πολλά τραγούδια, φώτα, χορευτικά και μεταμφιέσεις. Ένα show με πολλές εκπλήξεις και προσεχώς… λαμπερούς guest stars εκείνης της εποχής. Τη μουσική επιμέλεια υπογράφει ο Γιώργος Αρκομάνης, ενώ στο σχήμα συμμετέχει η Ελένη Κατζόλα. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00 και η είσοδος (με κρασί ή μπύρα) είναι στα 10 ευρώ. Είστε έτοιμοι; It’s party time!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης