Ένα μπουφάν τίναξε την μπάνκα του Kickstarter στον αέρα

Ένα μπουφάν τίναξε την μπάνκα του Kickstarter στον αέρα

Το Travel Jacket συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση στην κατηγορία της ένδυσης στην ιστορία του crowfunding

Ένα μπουφάν τίναξε την μπάνκα του Kickstarter στον αέρα
Εάν σου αρέσει πολύ να ταξιδεύεις, ξέρεις ότι κάποια χαρακτηριστικά του μπουφάν σου μπορούν να σου κάνουν τη ζωή πολύ ευκολότερη. Η αμερικανική εταιρεία BauBax αποφάσισε να συγκεντρώσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μέσα σε ένα μόνο μπουφάν. Και κάπως έτσι παρουσίασε στο Kickstarter το Travel Jacket
. Ένα ρούχο που εντυπωσίασε τους μικροεπενδυτές της crowdfunding πλατφόρμας και ξεπέρασε κάθε προσδοκία στην προσέλκυση κεφαλαίων, καθώς γοήτευσε 40.000 υποστηρικτές και συγκέντρωσε περισσότερα από 7,3 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που το αρχικό ζητούμενο κεφάλαιο ήταν μόλις 18.000 ευρώ. Πρόκειται για ρεκόρ στην ιστορία του crowdfunding όσον αφορά στην κατηγορία της ένδυσης.

Κλείσιμο


Συνδυάζοντας μεγάλο αριθμό διευκολύνσεων, το μπουφάν χαρακτηρίστηκε από το CNN ως «ο ελβετικός σουγιάς της ένδυσης ταξιδιού». Ας ξεκινήσουμε από τις πιο κοινές. Το Travel Jacket διαθέτει οκτώ διαφορετικά είδη τσεπών που σε βοηθούν για διαφορετικούς σκοπούς: μία για να βάζεις το αναψυκτικό σου, μία για τα γυαλιά σου, μία για το tablet, μία για το τηλέφωνο, μία για το διαβατήριο ή άλλα έγγραφα, μία για την κουβέρτα (θα επανέλθουμε σε αυτή παρακάτω), μία για φορητό φορτιστή, καθώς και ένα ζευγάρι για να ζεσταίνεις τα χέρια σου.



Και εάν τα παραπάνω έχουν λίγο-πολύ τα περισσότερα μπουφάν σήμερα, υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν το Travel Jacket να ξεχωρίζει. Πρώτον, διαθέτει ενσωματωμένο φουσκωτό μαξιλάρι λαιμού, το οποίο κρύβεται μέσα στην κουκούλα και μπορείς να το φουσκώσεις μέσα σε δύο δευτερόλεπτα για ξεκούραστο ύπνο στο ταξίδι. Στην κουκούλα υπάρχει επίσης μία μάσκα νυκτός (είναι διαθέσιμη ανάλογα με το σχέδιο που θα αγοράσεις), για να μη σε ενοχλεί κανενός είδους φως. Στα μανίκια θα βρεις ακόμα ενσωματωμένα γάντια, τα οποία γλιστρούν για να τα φορέσεις όταν κρυώνεις.



Και συνεχίζουμε: ειδική υποδοχή για να μην μπερδεύονται τα ακουστικά ή το handsfree, φερμουάρ που κρύβει ένα σπαστό στυλό/stylus, ύφασμα από μικροΐνες για να καθαρίζεις τα γυαλιά σου, αλλά και την κουβέρτα BauBax Blanket, η οποία πωλείται έξτρα έναντι 22 ευρώ.
Το μπουφάν διατίθεται σε τέσσερα σχέδια (ζακέτα φόρμας, αντιανεμικό, μπόμπερ και μπλέιζερ) -διαφορετικά για άνδρες και γυναίκες- σε συνολικά 11 χρωματικές επιλογές (διαθέσιμες ανάλογα με το σχέδιο). Για τις ελάχιστες ακόμα ώρες που θα τρέξει στο Kickstarter (λιγότερες από 11) θα πωλείται έναντι 140 ευρώ (συν φόρους και έξοδα αποστολής), μια και οι αρχικές προσφορές των 88, 97 και 106 ευρώ έκαναν φτερά σε χρόνο μηδέν. Οι πρώτες αποστολές θα ξεκινήσουν μέσα στον Νοέμβριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης