Υπερήρωες από πιτσιλιές

Υπερήρωες από πιτσιλιές

Απίθανες pop ζωγραφίες από πιτσιλιές νερομπογιάς σε χαρτί

Υπερήρωες από πιτσιλιές
Η Clementine Campardou
γεννήθηκε στη Γαλλία και ζει στο Σίντνει της Αυστραλίας. Πριν δυο χρόνια αποφάσισε να βάλει ένα προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό της: Να ζωγραφίζει κάθε μέρα κάτι διαφορετικό. Και μέχρι και σήμερα αυτό κάνει. Κι επίσης οτιδήποτε σχεδιάζει το μοιράζεται δωρεάν με τον κόσμο, επισημαίνοντας πως αυτός είναι ο δικός της τρόπος να μοιράζει χαρά κι ευτυχία, όσο απειροελάχιστη κι αν είναι αυτή.

Πάντα αγαπούσε τις νερομπογιές. Στην πορεία άρχισε να μαθαίνει να αγαπά και τις μεγάλες κηλίδες που προκύπτουν όταν πέσει αρκετό χρώμα πάνω σε χαρτί. Έτσι αφήνει πολλές φορές το χρώμα να καθοδηγήσει το σχέδιο, μαθαίνοντας να είναι αυθόρμητη, να μην ψάχνει την τελειότητα στον σχεδιασμό και να αφήνει τη φαντασία της να βγει μπροστά. "Μερικές φορές οι ζωγραφιές μοιάζουν να έχουν δική τους σκέψη, να ξεδιπλώνονται, να κουνιούνται όπως τα σύννεφα στον ουρανό, ενώ άλλες μοιάζουν με τεστ Rorschach, καθώς ο καθένας βλέπει κάτι διαφορετικό.

Κλείσιμο
Δεν κρύβει όμως την αγάπη της για την pop κουλτούρα, τα '80s, τους χαρακτήρες από ταινίες και τους ηπερήρωες από comics...
Μπορείτε να δείτε μεγάλο μέρος της δουλειάς της στο site της
blule.fr

Superman


Spiderman


Wolverine


Thor


Captain America


Hulk


Wonder Woman


Catwoman


Joker


Spock


R2D2


Harry Potter


Maleficent

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης