Το δίδυμο των χυμών

Το δίδυμο των χυμών

O Θάνος και ο Δημήτρης έφτιαξαν το Pure Juice Bar, ένα υγιεινό εργαστήριο στο κέντρο της Αθήνας

Το δίδυμο των χυμών
O Θάνος Μονδάνος και ο Δημήτρης Λαδάς ανήκουν σε αυτούς που ενώ ζούσαν για αρκετά χρόνια στο εξωτερικό ήθελαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να επιχειρήσουν στη χώρα τους. Όσο και να τους άρεσε το Λονδίνο και Μόντρεαλ αντίστοιχα, το όνειρο τους πήρε σάρκα και οστά στην οδό Σίνα 21, στο κέντρο της Αθήνας. Και οι δύο είναι πολύ περήφανοι για το Pure Juice Bar που δημιούργησαν και σκοπεύουν -μαζί με όλα τα υπόλοιπα αντίστοιχα καταστήματα- να αλλάξουν τον τρόπο που οι Έλληνες βλέπουν τους χυμούς.



Κλείσιμο
Το κατάστημα στη Σίνα έχει τη φιλοσοφία εργαστηρίου. Το γκρί και το μαύρο επικρατούν στο εσωτερικό, ενώ υπάρχουν μαξιλάρες για να περιμένει ο πελάτης όση ώρα απαιτείται να φτιαχτεί ο χυμός του, αλλά και ανοιχτή κουζίνα για να μπορεί να δει ακριβώς τη διαδικασία. Στον πίνακα και στον αναλυτικό κατάλογο υπάρχουν όλοι οι χυμοί σύμφωνα με τα συστατικά τους αλλά και τις ιδιότητές τους. Κατάλογος ικανός και για μελέτη δηλαδή γιατί εκτός από το να επιλέξεις σε βοηθάει να καταλάβεις για ποιο λόγο το κάθε φρούτο και λαχανικό είναι τόσο δυναμωτικό για τον οργανισμό σου. Οι βασικές προτάσεις είναι δέκα, τρεις αντιοξειδωτικές με εσπεριδοειδή, τέσσερις αποτοξινωτικές που περιέχουν κυρίως λαχανικά και δύο δυναμωτικές με φρούτα και superfoods. Όλοι οι συνδυασμοί είναι χορταστικοί και ιδιαίτερα γευστικοί και οι υπερτροφές δεν επηρεάζουν καθόλου τη γεύση. Φυσικά ο πελάτης μπορεί να κάνει και τις δικές του μίξεις και να πειραματιστεί ελεύθερα.



Εκτός από τους χυμούς, στο Pure Juice Bar υπάρχουν και υγιεινά wrap από πολύσπορες πίτες με λιναρόσπορο, chia puddings, acai bowls, ωμοφαγικά energy bars, kale chips, φρουτοσαλάτες, homemade ice tea χωρίς γλυκαντικές ουσίες και φυσικά μοναδικός, βιολογικός 100% Arabica καφές. Οσο για την πρότασή τους για το καλοκαίρι, ο Θάνος και ο Δημήτρης μας λένε να δοκιμάσουμε το Tropical Paradise με blueberries, φράουλες, γάλα καρύδας (ή Αμυγδάλου), μέλι, τριμμένη καρύδα, σπόρους Chia, σκόνη από αποξηραμένα Acai berries.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης