Περιοδεία θα σε πάω...

Περιοδεία θα σε πάω...

Ο Κωστής Μαραβέγιας μεταφέρει τη θετική του ενέργεια στην πιο κεφάτη περιοδεία του καλοκαιριού

Περιοδεία θα σε πάω...
Καλοκαίρι χωρίς Μαραβέγια γίνεται; Δεν γίνεται! Μετά από τις τρεις sold out εμφανίσεις του στον Κήπο του Μεγάρου, αλλά και τη συμμετοχή στην συναυλία των Αγάπη ρε+ στην Τεχνόπολη, ο αγαπημένος τραγουδοποιός οργώνει την Ελλάδα και μεταδίδει τη θετική του ενέργεια.



Κλείσιμο
Έτσι αν έχετε κάνει ήδη το πλάνο των διακοπών σας, ενημερωθείτε από την παρακάτω λίστα και δείτε αναλυτικά τους σταθμούς της περιοδείας του. Πάρο, Τήνο, Νάξο, αλλά και Κρήτη, Καλαμάτα και Κύπρο, δεν μπορεί κάπου θα τον πετύχετε. Και αν τον συναντήσετε μη διστάσετε να τον ακολουθήσετε στα μουσικά μονοπάτια που σας προτείνει. Είτε είναι από τους μουσικούς που αγαπάτε και τον έχετε απολαύσειμ είτε όχι -και κυρίως τότε-, αξίζει για μια φορά να τον δείτε και να διαπιστώσετε γιατί ο κόσμος τρέχει με τέτοια μανία στις συναυλίες του και γιατί στην τελευταία εμφάνισή του στον Κήπο του Μεγάρου, παρόλη τη βροχή, δεν έφυγε κανείς.



Χαραλή διάθεση, μαγιό, μαλλιά ακόμα ποτισμένα από την αλμύρα και ποτό στο χέρι είναι οι καλύτερες συνθήκες για να τραγουδήσετε τη «Λόλα», το «Πάρε χρώμα», το «Δεν ζητάω πολλά» αλλά και τόσες άλλες επιτυχίες του Μαραβέγια. Όλα συνδυασμένα από τα καλύτερα μοτίβα της ιταλικής μουσικής και εκτελεσμένα από πολύ αξιόλογους μουσικούς: ο Νίκος Αγγλούπας στην ηλεκτρική κιθάρα και το μπάσο, ο Άγγελος Αγγελίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Τζιμ Σταρίδας και ο Αντώνης Ανδρέου στο τρομπόνι, ο Κρίτων Μπελλώνιας στα τύμπανα και ο Κωνσταντίνος Μάνος στο κοντραμπάσο, συνοδεύουν άριστα τον Κωστή που χορεύει, παίζει πλήκτρα και ακορντεόν και χαρίζει απλόχερα αισιοδοξία και χαμόγελα.



Και μην ανησυχείτε αν βρεθείτε να τραγουδάτε το «Καλοκαίρι έφυγε»: στις 7 Σεπτεμβρίου ο Κωστής θα βρεθεί στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά για να αποδείξουμε όλοι μαζί ότι το καλοκαίρι τελειώνει μόνο όταν μας τελειώσει η καλή διάθεση.



Αναλυτικά το πρόγραμμα

  1. Δευτέρα, 3/8: Θέατρο Πάρκου, Πάρος
  2. Τρίτη, 4/8: Θέατρο στο Κουμάρο,Τήνος
  3. Τετάρτη, 5/8: Πύργος Μπαζαίου, Νάξος
  4. Σάββατο, 8/8: Εμπειρίκιο Δημοτικό Γυμναστήριο, Άνδρος 
  5. Τρίτη, 11/8: Γήπεδο Πισκοκεφάλου, Σητεία
  6. Τετάρτη, 12/8: Κάστρο Πλαταμώνα
  7. Πέμπτη, 13/8: Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς», Αίγιο
  8. Δευτέρα, 17/8: Θέατρο Δρούβα, Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας
  9. Τετάρτη, 19/8: Λύκειο Χώρας Κυθήρων
  10. Σάββατο, 22/8: River Party, Νεστόριο
  11. Δευτέρα, 24/8: Κάστρο Καλαμάτας
  12. Τρίτη, 1/9: Beer Festival, Λευκωσία, Κύπρο
  13. Σάββατο, 5/9: Θέατρο Τεχνόπολις, Ηράκλειο Κρήτης
  14. Δευτέρα, 7/9: Βεάκειο Θέατρο, Πειραιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης