Το Tailor Made πήγε Νέα Σμύρνη

Το Tailor Made πήγε Νέα Σμύρνη

Το γνωστό καφέ-μπαρ της πλατείας Αγίας Ειρήνης απέκτησε «αδερφάκι»

Το Tailor Made πήγε Νέα Σμύρνη
Οι περισσότεροι από εμάς το γνωρίσαμε το 2011, καθώς ήταν ένα από τα πρώτα μαγαζιά που άνοιγε στην τότε ανερχόμενη πλατεία Αγίας Ειρήνης. Χάρη στην τοποθεσία του και, κυρίως, τον ψαγμένο του καφέ κατάφερε να γίνει ένα από τα στέκια της περιοχής. Τώρα, τέσσερα χρόνια αργότερα, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να επεκταθεί σε μία άλλη ξεχωριστή πλατεία, αυτή της Νέας Σμύρνης.


Κλείσιμο

Από τις 11 Ιουλίου λοιπόν λειτουργεί στον αριθμό 11 της 25ης Μαρτίου, και όλη η ομάδα που το στελεχώνει εκπαιδεύτηκε κατάλληλα ώστε να παρέχει την ίδια ποιότητα υπηρεσίων με αυτή του «μητρικού» καταστήματος. Παράλληλα, το μαγαζί είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ώστε να προσφέρει καλύτερη γεύση στα προϊόντα που παρασκευάζει. Ενα από τα μηχανήματα αυτά είναι το syphon ή σιφόνι που θεωρείται σήμερα μία από τις πιο εντυπωσιακές τεχνικές εκχύλισης από τους ειδικούς του καφέ. Πρόκειται για μια full-immersion μέθοδο που προσδίδει πλούσιο άρωμα και έντονη γεύση στον καφέ ή στο τσάι.



Ενα άλλο προϊόν που μας έκανε εντύπωση είναι ο παγωμένος καφές φίλτρου σε γυάλινο μπουκάλι. Παρασκευάζεται μέσα από μία πολύωρη διαδικασία που λέγεται Cold Drip Tower -απαιτούνται έως και 15 ώρες-, έχει γλυκιά γεύση, και είναι καλή πρόταση για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί και στα κοκτέιλ και ήδη πίσω από τη μπάρα του μαγαζιού βρέθηκε ο Τεό Σπυρόπουλος, που έχει βραβευθεί για τη δουλειά του ως ο Hellenic World Class Bartender.



Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλές δουλειές και περιμένουμε να δούμε σε ποιες περιοχές θα ακολουθήσουν τα νέα καταστήματα, που όπως μαθαίνουμε ετοιμάζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης