Το ιδανικό ξενοδοχείο

Το ιδανικό ξενοδοχείο

Εσύ πώς φαντάζεσαι τον απόλυτο προορισμό χαλάρωσης και ανανέωσης;

Το ιδανικό ξενοδοχείο
Εάν σου δινόταν η δυνατότητα να σχεδιάσεις από την αρχή ένα ξενοδοχείο, χωρίς να έχεις κανέναν οικονομικό περιορισμό, πώς θα το έφτιαχνες; Θα προτιμούσες ένα κτίριο με θέα το απέραντο γαλάζιο και άψογο σέρβις ή ένα καλά κρυμμένο καταφύγιο μέσα στο πράσινο, γεμάτο με αθλητικές δραστηριότητες; Οι συντάκτες του περιοδικού Monocle μπήκαν στη διαδικασία να περιγράψουν πώς οι ίδιοι οραματίζονται τον ιδανικό προορισμό και μας τον παρουσιάζουν.

Το Midori Haus, όπως το αποκαλούν, βρίσκεται δίπλα σε μία πεντακάθαρη λίμνη στις Αλπεις. Απευθύνεται τόσο σε εργένηδες όσο και σε οικογένειες και είναι γεμάτο αθλητικές δραστηριότητες. Σου προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις πεζοπορία στα μονοπάτια που υπάρχουν γύρω του, να παίξεις τένις, να κολυμπήσεις το καλοκαίρι και να κάνεις σκι τον χειμώνα. Επίσης υπάρχει ειδική διαδρομή τριών χιλιομέτρων για αυτούς που αγαπούν το τρέξιμο, μαθήματα yoga αλλά και εξειδικευμένο κατάστημα αθλητικών ειδών. Τα παιδιά από την πλευρά τους έχουν τη δική τους οριοθετημένη περιοχή που περιλαμβάνει παιδικές χαρές, πισίνες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Κλείσιμο


Με την άφιξή σου σε περιμένει ένας γιατρός, ένας διαιτολόγος και ένας προπονητής. Ετσι αν θέλεις μπορείς να κάνεις ένας τσεκ απ, να ακολουθήσεις μια διατροφή αποτοξίνωσης για μία εβδομάδα και να γυμναστείς μία ώρα την ημέρα με πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για εσένα. Φυσικά ο τετράποδός σου φίλος δεν θα έμενε χωρίς φροντίδα, μια και ένα σπα κατοικιδίων αναλαμβάνει την περιποίησή του. Εσύ απλά ενημερώνεις για την ώρα που θέλεις να πας να τον δεις.

Στη λίμνη, η οποία εποπτεύεται διαρκώς από ναυαγοσώστες, υπάρχουν κάθε είδους δραστηριότητες: θαλάσσια ποδήλατα, καγιάκ και εξέδρες για βουτιές. Κερασάκι στην τούρτα, το νησάκι που υπάρχει στο κέντρο της και μπορείς να πας για να ξαπλώσεις στην αμμουδιά του. Για τις ημέρες που ο καιρός σε περιορίζει σε δραστηριότητες εντός του ξενοδοχείου, θα έχει κατασκευαστεί ένα άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο, ένα χαμάμ καθώς και μερικές σάουνες. Σε κάθε περίπτωση, απαγορεύονται αυστηρά τα ακουστικά των mp3 players καθώς και η ποπ μουσική που επιλέγουν τα περισσότερα γυμναστήρια.

Οσον αφορά τέλος το εστιατόριο, σερβίρει απλά αλλά υγιεινά και νόστιμα πιάτα με υλικά που συλλέγονται καθημερινά από τον κήπο του ξενοδοχείου. Η σπεσιαλιτέ του είναι η ιταλική κουζίνα, αν όμως κάποιος από τους πελάτες έχει διαφορετικές διατροφικές προτιμήσεις, τότε το προσωπικό θα τον εξυπηρετήσει με μεγάλη ευχαρίστηση. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης