Μουσικό ταξίδι στη Μικρή Επίδαυρο

Μουσικό ταξίδι στη Μικρή Επίδαυρο

Η Νένα Βενετσάνου σε δύο μοναδικές εμφανίσεις στο πλαίσιο του Ελληνικού Φεστιβάλ

Μουσικό ταξίδι στη Μικρή Επίδαυρο
Σε 1000+1 πόλεις θα μας ταξιδέψει με τη λυρική της φωνή η Νένα Βενετσάνου στις 10 και 11 Ιουλίου. Το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου έχει οριστεί ως η αφετηρία αυτής της μοναδικής περιπλάνησης σε μουσικά τοπία που υμνούν την Πόλη, τον Πολίτη και τον Πολιτισμό. Ο τίτλος της μουσικής αυτής παράστασης που παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Ελληνικού Φεστιβάλ «αντηχεί την ανάγκη των σύγχρονων ανθρώπων να επαναπροσδιορίσουν τη θέση τους μέσα στον πολυπρόσωπο σύγχρονο κόσμο».

Κλείσιμο


Με αρωγούς τους πέντε σπουδαίους μουσικούς της και τη σκηνοθετική ματιά του
Αγγελου Αγγελή, η Νένα Βενετσάνου, μία από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες με παγκόσμια αναγνώριση, μιλά τη γλώσσα των σύγχρονων ποιητών μέσα από κείμενα των Γιάννη Ρίτσου, Τάσου Γαλάτη, Ερρίκου Χάινε και Ιταλο Καλβίνο, κάνει στάση σε κάποια από τα αγαπημένα της τραγούδια του Χατζιδάκι και του Θεοδωράκη και παρουσιάζει μία σειρά από δικές της συνθέσεις πάνω σε ποίηση Καβάφη, Ευριπίδη, Σοφοκλή, Κομνηνού και Χρυσουλάκη.



Μία παράσταση-μουσική μέθεξη, ένα ταξίδι στις πόλεις της φαντασίας, της ιστορίας και της διασποράς, στο πανέμορφο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, που αγναντεύει τη θάλασσα κρυμμένο μέσα στους πορτοκαλεώνες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης