Bollywood στην Τεχνόπολη

Bollywood στην Τεχνόπολη

Το 3ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών είναι εδώ και μας καλεί να ανακαλύψουμε τη μαγεία και ομορφιά της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών

Bollywood στην Τεχνόπολη
Το Bollywood προσγειώθηκε στο Γκάζι, και συγκεκριμένα στην Τεχνόπολη, και από χθες και μέχρι και την Κυριακή 5 Ιουλίου μας περιμένει μία τριήμερη χορευτική και μουσική γιορτή με πολλές εκπλήξεις. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το Artistic Studio Oriental Expression σε συνεργασία με την Ελληνο-Ινδική Εταιρία Πολιτισμού και Ανάπτυξης και περιλαμβάνει χορούς και μουσικές βγαλμένες από τη διάσημη κινηματογραφική βιομηχανία της Ινδίας.



Κλείσιμο
«Η Ελλάδα ανέκαθεν αποτελούσε ένα σταυροδρόμι Δύσης και Ανατολής, όπου ποικίλοι πολιτισμοί συναντήθηκαν και ζυμώθηκαν στο πέρασμα χιλιάδων χρόνων. Από την Ινδία και τη Μέση Ανατολή μέχρι τη Βόρεια Αφρική και τη Λεκάνη της Μεσογείου, μεγάλοι πολιτισμοί ήρθαν σε στενή επαφή, ανταλλάσσοντας πληθώρα χαρακτηριστικών που αφορούν κυρίως στην κουλτούρα και τις Τέχνες», αναφέρει το δελτίο τύπου και μας καλεί σε ένα τριήμερο, όπου χορευτές, μουσικοί και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών θα δώσουν το παρών μέσα από πλήθος εκδηλώσεων.

Χορευτικές παραστάσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις, διαλέξεις, bazaar και ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός Χορού Bollywood στην Ελλάδα αποτελούν τον βασικό κορμό του Φεστιβάλ, που μας έχει όμως και μία μεγάλη έκπληξη… Το “India: The land of love”, το πρώτο ελληνικής παραγωγής Bollywood μιούζικαλ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης