Αρωμα Αβάνας στην Πετρούπολη

Αρωμα Αβάνας στην Πετρούπολη

Την Τετάρτη, 8 Ιουλίου, έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά η δεύτερη γενιά καλλιτεχνών του Buena Vista Social Club για μια μοναδική συναυλία σε κουβανέζικους ρυθμούς

Αρωμα Αβάνας στην Πετρούπολη
«Ελλάδα, Αθήνα ακούστε με προσεχτικά! Ερχόμαστε να δώσουμε μια συναυλία στις 8 Ιουλίου στην Αθήνα για να συμπαρασταθούμε να βγει η Ελλάδα από την κρίση με μια συναυλία αγάπης και μεγάλης φιλίας». Αυτά είναι τα λόγια του Luis Frank Arias των Soneros de Verdad, που έρχονται στις 8 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας στο πλαίσιο του 4ου Cuba Festival.



Κλείσιμο
Για πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα η δεύτερη γενιά καλλιτεχνών του Buena Vista Social Club. Οχι, δεν ακύρωσαν τη συναυλία τους λόγω των έκτατων πολιτικών και οικονομικών συνθηκών στη χώρα. Ερχονται με ένα μήνυμα συμπαράστασης και με μειωμένες τιμές εισιτηρίων. Τα εισιτήρια στην προπώληση θα είναι 10 ευρώ, ενώ όσοι έχουν ήδη προμηθευθεί εισιτήρια των 12 ευρώ θα μπορούν να έχουν με την επίδειξή τους δωρεάν μία μπύρα ή ένα αναψυκτικό.

Ο Luis Frank Arias, από τους ιδρυτές των θρυλικών Buena Vista Social Club, θεωρείται δικαίως ένας από τους πρεσβευτές της κουβανέζικης μουσικής σε όλο τον κόσμο. Οι Soneros de Verdad από την πλευρά τους δεν είναι άλλοι από τους επτά καλύτερους Κουβανούς μουσικούς παγκοσμίως. Αφήστε τους να σας παρασύρουν στο πιο μεθυστικό ταξίδι στη κουβανέζικη μουσική! It’s party time!

Μαζί τους μία σειρά από σημαντικά συγκροτήματα απογειώνουν τη διάθεση! Ανάμεσά τους οι Pistola La Esencia Mota Alexandra, που παντρεύουν την κουβανέζικη με την ηλεκτρονική μουσική. Πάνω και κάτω από τη σκηνή θα βρίσκονται Κουβανοί χορευτές και χορεύτριες, που θα χορεύουν ασταμάτητα latin, ενώ τέσσερις guest dj’s θα βάλουν φωτιά στα decks!



Μια εκρηκτική βραδιά σε εξωτικούς ρυθμούς, που υπόσχεται να μας φτιάξει το κέφι και να μας βγάλει από τη μιζέρια μας.

Info
Τιμές εισιτηρίων:
10 Ευρώ προπώληση
12 Ευρώ στο ταμείο
Είσοδος δωρεάν για τα παιδιά κάτω των 12 ετών (με συνοδεία ενηλίκου)

Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (εντός της Στοάς Πεσμαζόγλου)
Online: www.ticketservices.gr / Τηλεφωνικά: 210.7234567
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης