Ραντεβού στην ταράτσα

Ραντεβού στην ταράτσα

Ενας από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς της Αθήνας επιστρέφει δριμύτερος

Ραντεβού στην ταράτσα
Θέα στην Ακρόπολη αλλά και στην πλατεία του Γκαζιού, μανταρινιές, λεμονιές, ζωντανή μουσική και εύγευστα finger food. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ταράτσας του αγαπημένου Gazarte που επανέρχεται και πάλι στη ζωή μας. Ακόμα ομορφότερη από ότι τη θυμάστε, δεσπόζει καταπράσινη και δροσερή πλάι στα βιομηχανικά κτίρια του Γκαζιού αλλά με θέα σε όλη την πόλη.

Εκτός όμως από τη διακόσμηση και το φαγητό, η ταράτσα αγαπήθηκε για την καλή μουσική που επέλεγε πάντα και αυτό την οδήγησε να εγκαινιάσει φέτος το Gazarte Taratsa Live Sessions. Μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής όπως οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού Monophonics, οι εκρηκτικοί Νεοϋορκέζοι Kokolo, ο βασιλιάς της Jazzy Lounge Nicola Conte, oι μοναδικοί beatmakers Proleter και Poldoore αλλά και οι Electro Swing πρεσβευτές, Boogie Belgique και Dunkelbunt, θα τιμήσουν το νέο άτυπο φεστιβάλ της πόλης και μαζί τους οι δικοί μας: Μαριέττα Φαφούτη, Monsieur Minimal, Penny & the Swingn' Cats και πολλοί ακόμα.

Δεν φτάνει όμως μόνο η μουσική, το καλοκαίρι στην ταράτσα χρειάζεται αρώματα λουλουδιών και γεύσεις που μας φέρνουν στον νου αναμνήσεις. Για αυτό είναι παρούσες σε όλο τον χώρο ελιές, ροδιές, μανταρινιές και λεμονιές, αλλά και γλάστρες με λεβάντες, δυόσμους και βασιλικούς. Το μενού, από την πλευρά του, είναι ριζικά ανανεωμένο γεμάτο ελαφρά, εύγευστα και ευφάνταστα finger food, ενώ ο κατάλογος των ποτών -εκτός από κρασί και μπύρα- αναδεικνύει τα κλασικά coctails, άψογα παρασκευασμένα και σερβιρισμένα.

Κλείσιμο



Αναλυτικά το πρόγραμμα συναυλιών:

Μαριέττα Φαφούτη, opening act: Angelika Dusk: 11 Ιουνίου
Dunkelbunt dj set: 17 Ιουνίου
Monsieur Minimal: 25 Iουνίου
Nicola Conte dj set: 28 Ιουνίου
Elvis by George Zervos: 2 Ιουλίου
Monophonics: 6,7 Ιουλίου
Happy Dog Project: 13 Ιουλίου
Penny & Swingn' Cats: 1 Ιουλίου
Plodoore dj set: 19 Ιουλίου
Kokolo N.Y.C. funk: 23 Ιουλίου
Proleter dj set: 30 Ιουλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης