Φεστιβάλ τρόμου

Φεστιβάλ τρόμου

Μία σειρά παραστάσεων αυστηρά ακατάλληλη για ανηλίκους

Φεστιβάλ τρόμου
Ενα διαφορετικό φεστιβάλ διεξάγεται εδώ και λίγες μέρες στο Θέατρο Παραμυθίας Αλμπέρτα Τσοπανάκη. Σε αντίθεση με τις περισσότερες διοργανώσεις του είδους, εδώ το ζητούμενο δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες ούτε θέματα που να ασχολούνται με την επικαιρότητα. Το κοινό των παραστάσεων που ανεβαίνουν όλο τον Μάιο στη σκηνή της Παραμυθίας είναι ο... τρόμος! Το “Festival 10” έργων τρόμου είναι ακατάλληλο για ανηλίκους αλλά απολύτως κατάλληλο για τους θεατρόφιλους και τους φίλους της πειραματικής σκηνής.

Στο πλαίσιο αυτού του φεστιβάλ o σκηνοθέτης Σπύρος-Ανδρέας Παπαδάτος παρουσιάζει σήμερα και αύριο, 28 και 29 Μαΐου, στις 23:00, την παράσταση «Κομμάτια σπασμένου καθρέφτη». Μαζί με την ομάδα Three, o Τιμόθεος Θάνος και ο John Maverick θα προσπαθήσουν να μας εξηγήσουν γιατί «δεν μπορείς να κρυφτείς από τις συνέπειες των πράξεων σου» και θα κλείσουν με αυτό τον τρόπο τις εργασίες του φεστιβάλ.



Ολες οι θεατρικές ομάδες θα βαθμολογηθούν από την επιτροπή αξιολόγησης στην οποία συμμετέχουν 21 άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων καθώς και από το κοινό. Οι 10 πρώτες θεατρικές ομάδες που θα συμπληρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία, θα παρουσιάσουν το έργο τους για 17 παραστάσεις (η κάθε ομάδα) στο θέατρο Παραμυθίας, δύο φορές την εβδομάδα, από 1 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου του 2015.
Κλείσιμο

Info:
Θέατρο Παραμυθίας Αλμπέρτα Τσοπανάκη
Παραμυθίας 27 & Μυκάλης
Τιμή εισόδου 7 ευρώ
Τηλ. 210-3457904
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης