Η Καμεράτα, οι Μέλιsses και τα «Σκαθάρια»

Η Καμεράτα, οι Μέλιsses και τα «Σκαθάρια»

Βόλτα στην πόλη με το Citylifε!

Η Καμεράτα, οι Μέλιsses και τα «Σκαθάρια»
Το Citylifε επισκέπτεται το Barber Rules, ακούει Beatles, παρακολουθεί την παράσταση «Εύθραυστο τίποτα», τρώει στο Kreas και ανυπομονεί για την φετινή διοργάνωση της Art Athina.

Παρακολουθήστε εδώ το Citylifε
όπως προβάλλεται από
Κλείσιμο
το κανάλι Novalifε της Nova!


The Beatles - Tribute Project

Μετά τη θριαμβευτική υποδοχή του “The Beatles - Tribute Project” στη σκηνή του Μεγάρου τον Ιανουάριο, η παράσταση επιστρέφει για μια ανοιξιάτικη συναυλία σήμερα στον ίδιο χώρο. Τα τραγούδια των Beatles, ερμηνευμένα από την Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, στη συμφωνική τους διάσταση θα ακουστούν στο Μέγαρο Μουσικής, μέσα από τις ευφάνταστες ενορχηστρώσεις του Νίκου Πλατύραχου. Τα κλασικά τραγούδια της τετράδας του Λίβερπουλ ερμηνεύει ο Βασίλης Αξιώτης, ο Στηβ Κόκκας και ο Φαίδων Φαρίντ, εξαιρετικοί ερμηνευτές που παίρνουν τον ρόλο των «Σκαθαριών».

Tip
Special guest στην παράσταση θα είναι το συγκρότημα ΜΕΛΙSSES.

Barber Rules

Για τους αδερφούς Περράκη η κομμωτική είναι οικογενειακή υπόθεση. Ο Κωνσταντίνος και ο Παμίνος ανήκουν στην τρίτη γενιά κομμωτών και με το Barber Rules αποφάσισαν να πάνε την οικογενειακή τέχνη ένα βήμα πιο μπροστά. Ή για την ακρίβεια πολλά βήματα πίσω, μια και τα αδέρφια αγαπάνε το rock n roll, τις Harley και τα γυαλιστερά κουρέματα. Το μπαρμπέρικό τους θυμίζει ταινία της δεκαετίας του '20 ή του '30 και εκτός από ιδιαίτερα κουρέματα προσφέρει αυθεντικό ξύρισμα με ζεστές πετσέτες, περιποίηση για μούσι και... παλαιωμένο ρούμι για χαλάρωση!

Tip
Το Barber Rules βρίσκεται Εθνικής Αντιστάσεως 23 στο Χαλάνδρι.

Εύθραυστο τίποτα

H Χρυσηίδα Λιατζιβίρη και η ομάδα χορού Syndram παρουσιάζουν από τις 29 Μαΐου και για πέντε μόνο παραστάσεις το «Εύθραυστο τίποτα». Αφορμή για την ιδέα στάθηκε το αδιέξοδο της χώρας και ο τρόπος με τον οποίο αποτυπώνεται στον καθένα ξεχωριστά. Οι τέσσερις χορευτές θα προσπαθήσουν να περάσουν χορευτικά από το «εγώ» στο «εμείς». Τέσσερα πρόσωπα ζουν κυριολεκτικά μια μετακόμιση, με χαρτόκουτα στο σκηνικό, συμβολίζοντας ένα φορτίο που πρέπει να κουβαληθεί, ίσως με διαφορετικό προορισμό.

Tip
Στην παράσταση χορεύουν: Χρυσηίς Λιατζιβίρη, Σοφία Κυριαζίδου, Ελένη Λαγκαδινού, Κωνσταντίνος Ρίζος.

Art-Athina 2015

Η Art-Athina, η Διεθνής Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης γιορτάζει φέτος την 20η διοργάνωσή της. Το μεγαλύτερο εικαστικό γεγονός στην Ελλάδα θα ανοίξει τις πύλες του την Πέμπτη, 4 Ιουνίου, και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή, 7 Ιουνίου,. Το ουσιαστικό στίγμα της διοργάνωσης δίνουν όπως πάντα οι ελληνικές και ξένες αίθουσες τέχνης, που αποτελούν τον πυρήνα της έκθεσης. 41 γκαλερί από 13 χώρες προβάλλουν μια σφαιρική εικόνα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας διεθνώς, ενώ αξιοσημείωτη είναι η αύξηση του αριθμού των συμμετεχόντων από το εξωτερικό, που φέτος έφτασαν τους 17, μια αύξηση 50% από το 2013. Σημαντικές παράλληλες εκθέσεις, αφιερώματα, ομιλίες και εκπαιδευτικές δράσεις συνθέτουν ένα πλούσιο παράλληλο πρόγραμμα.

Tip
Η Art-Athina θα γίνει στο TaeKwonDo (Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου).

To Kreas

Μια ακόμα γωνία των Ανω Πετραλώνων έχει πλέον γεμίσει ζωή και χαρούμενες φωνές από τριαντάρηδες. Το Kreas πήρε μια μονοκατοικία του '30, τη μετέτρεψε σε βιομηχανικό χώρο και έκανε την ταράτσα της σημείο συνάντησης. Ανθισμένα λουλούδια, καρέκλες ντυμένες με λαδόκολλα και ξεχωριστά καναπεδάκια θα σε κάνουν σίγουρα να τη συμπαθήσεις και σε συνδυασμό με το προσεγμένο φαγητό θα επισκεφτείς τo Kreas ξανά και ξανά.

Tip
To Kreas βρίσκεται Δημοφώντος 96 στα Πετράλωνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης