Ο γάτος έγινε 10 και γιορτάζει

Ο γάτος έγινε 10 και γιορτάζει

Το il gatto στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου σβήνει αύριο τα 10 κεράκια του

Ο γάτος έγινε 10 και γιορτάζει
Ο πεζόδρομος είναι ευλογία για τη διασκέδαση. Δεν υπάρχει ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με άδειο πεζόδρομο τη νύχτα - τουλάχιστον όσες έχουν νυχτερινή ζωή. Τα παραδείγματα πολλά: στη μεσογειακή Βαρκελώνη, στο Αμστερνταμ, στο Μιλάνο… Πεζόδρομοι που δίνουν οξυγόνο στην πόλη πρωί-βράδυ.



Ακριβώς την ώρα που όλα τα φώτα χαμηλώνουν επικίνδυνα για τις αισθήσεις και τις δημόσιες συμπεριφορές και μόνο οι ακριβές βιτρίνες παραμένουν και συνεχίζουν να φοράνε τα καλά τους και να εκπέμπουν λάμψη. Εκεί, στον αριθμό 16 της Βουκουρεστίου, και μέσα σε μια μακρόστενη στοά ανάμεσα σε διάσημα χρυσοχοΐα, και μοδάτες φίρμες, βρίσκεται το il gatto.

Το σήμα του, ο γάτος. Πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες, ένα ζώο χαδιάρικο και δυναμικό, ανεξάρτητο αλλά και πονηρό και τζαναμπέτικο. Μα πάνω από όλα αγαπησιάρικο. Όπως και το μαγαζί. Μην τα πολυλέμε αλλά μια μέρα του 2005, 10 χρόνια πριν, ο γάτος του καταστήματος ήρθε και κούρνιασε στο πίσω μέρος της στοάς. Και όπως κάθε γάτος που σέβεται τον εαυτό του, βάζει το παπιγιόν του και το γιορτάζει.
Κλείσιμο



Αύριο λοιπόν, Πέμπτη 28 Μαΐου, το il gatto ξεκινάει από τις 5 το απόγευμα και υποδέχεται τους φίλους του για μια μοναδική μέρα, μετατρέποντας τη στοά και τον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου σε ένα μεγάλο party γεμάτο happenings, εξαιρετικές μουσικές και δυνατές γεύσεις. Παράλληλα θα λειτουργεί και η νέα άφιξη στον χώρο, το ολοκαίνουριο cocktail bar το οποίο θα προσφέρει μοναδικά cocktails. Η στοά θα γεμίσει με τους ήχους από τις μουσικές όλων των djs, που διαχρονικά έχουν περάσει από τα decks του il gatto. O γάτος έγινε 10 Μαΐων. Και του ευχόμαστε, καλή συνέχεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης