Η επιστροφή της Νατάσσας

Η επιστροφή της Νατάσσας

Η Νατάσσα Μποφίλιου ξεκινά μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με πρώτη στάση το Θέατρο Βράχων στις 15 και 16 Ιουνίου

Η επιστροφή της Νατάσσας
Αν έχεις δει τη Νατάσσα Μποφίλιου
live στη σκηνή μπορείς εύκολα να καταλάβεις, γιατί μέσα σε μόλις δέκα χρόνια από το ξεκίνημά της κατάφερε να αποκτήσει ένα τόσο φανατισμένο και πολυπληθές κοινό, που την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Μετά από έναν χειμώνα λοιπόν συνειδητής αποχής από τις live εμφανίσεις, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της και να σκεφτεί πιο ψύχραιμα το επόμενο χτύπημά της, η Νατάσσα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της. Και η αλήθεια είναι – κι αυτό μπορώ να το ξέρω καλά - ότι πραγματικά δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στη σκηνή και να σαρώσει τα πάντα με το πάθος της και την αχαλίνωτη ενέργειά της.

Κλείσιμο


Μία μεγάλη λοιπόν καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα ξεκινά και η αρχή γίνεται με δύο συναυλίες στο Θέατρο Βράχων στις 15 και 16 Ιουνίου. Βλέπετε, οι φίλοι της Νατάσσας είναι τόσοι πολλοί, που αποκλείεται να χωρέσουν στους Βράχους σε μία μόνο συναυλία. Αρκεί να θυμηθούμε την διπλή πάλι περσινή της συναυλία στην Τεχνόπολη.

Είναι η πρώτη φορά, που η Νατάσσα επιλέγει το Θέατρο Βράχων για μία προσωπική της συναυλία. Μέχρι σήμερα η Τεχνόπολις στο Γκάζι ήταν το σταθερό σημείο συνάντησης με τους θαυμαστές της στην Αθήνα κάθε καλοκαίρι. Η επιλογή των Βράχων σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα σε συνδυασμό και με την δισκογραφική της συνάντηση με τον Σωκράτη Μάλαμα στις «Πρώτες Λέξεις», που κυκλοφόρησαν τον περασμένο χειμώνα και μπορεί να έφεραν την υπογραφή του σταθερού της συνεργάτη Θέμη Καραμουρατίδη στη μουσική, όμως τους στίχους δεν τους υπέγραφε ο Γεράσιμος Ευαγγέλατος, αλλά ο Οδυσσέας Ιωάννου.



Ο Γεράσιμος ωστόσο – όπως και ο Θέμης φυσικά – είναι πανταχού παρών στο νέο αυτό συναυλιακό πρόγραμμα της Νατάσσας. Τόσο μέσα από την καλλιτεχνική επιμέλεια του live, που υπογράφει σταθερά, όσο και μέσα από τα πολυάριθμα τραγούδια – επιτυχίες, που έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια στη Νατάσσα και τα οποία θα ξανακούσουμε στην πρώτη τους ενορχηστρωτική εκδοχή. Όπως μας πρωτοσυστήθηκαν…

Με όχημα λοιπόν τα τραγούδια, που λάτρεψε το κοινό της (από το «Εν Λευκώ» και το «Σ’ έχω βρει και σε χάνω» μέχρι τις «Μέρες του Φωτός»), σε συνδυασμό με τα καινούρια από τις «Πρώτες Λέξεις» σε πρώτη παρουσίαση, η Νατάσσα παρέα με τον Θέμη και τον Γεράσιμο ετοιμάζονται να μας υπενθυμίσουν γιατί τους αγαπάμε τόσο πολύ!

Save the dates! 15 και 16 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων στις 9 το βράδυ. Αγοράστε από τώρα τα εισιτήριά σας μέσω του viva ή στα Public και τον Παπασωτηρίου και φροντίστε να είστε εκεί αρκετά νωρίτερα, διότι προβλέπεται λαϊκό προσκύνημα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης