Πάμε Δημοτικό;

Πάμε Δημοτικό;

Εάν ανήκεις σε έναν από τους πολιτιστικούς φορείς του Πειραιά και θες να παρουσιάσεις τη δουλειά σου μπροστά σε ευρύ κοινό, τώρα έχεις την ευκαιρία σου

Πάμε Δημοτικό;
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά του και να ανοίξει τις πύλες του στους φορείς της πόλης σε ένα επταήμερο έκφρασης και δημιουργίας. Με σύνθημα «Πάμε Δημοτικό;» ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Νίκος Διαμαντής, επιχειρεί να κάνει πραγματικότητα το όραμά του για τη σύνδεση της πόλης με το θέατρο του Πειραιά μέσα από τον πολιτισμό. Για τον λόγο αυτό απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους πολιτιστικούς φορείς του Πειραιά, που επιθυμούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό, να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 15 Μαϊου στα email: info@dithepi.gr και artisticdirector@dithepi.gr, προκειμένου να συμμετάσχουν στην φιλόδοξη αυτή δράση, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 21 Ιουνίου.



Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο όραμα του Νίκου Διαμαντή για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Οπως εξηγεί, σχεδιάζει πολλά ακόμα για την ερχόμενη σεζόν, με έμφαση στην εξωστρέφεια. «Συζητείται μία συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο τον ερχόμενο Οκτώβριο με πολύ σύγχρονα, γαλλόφωνα έργα. Επίσης, την ερχόμενη άνοιξη θα γίνει μία συγκεντρωτική συζήτηση με κάποιους θεατρικούς οργανισμούς του εξωτερικού γύρω από την περφόμανς, το κείμενο, το μετα­κείμενο, την πνευματική δημιουργία και τον ρόλο της σε συνδυασμό με workshops. Κι ακόμη, είμαστε σε επαφή με έναν οργανισμό από την Ευρώπη για να μπορέσουμε να τον φέρουμε εδώ με μία ιστορική, αλλά απόλυτα σύγχρονη παράσταση» αποκαλύπτει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης