Γίνεται να ανάψεις ένα κερί χωρίς φωτιά;

Γίνεται να ανάψεις ένα κερί χωρίς φωτιά;

Ενας αναπτήρας νέας γενιάς ανάβει το κερί, το γκαζάκι ή ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, χωρίς να δημιουργεί φλόγα

Γίνεται να ανάψεις ένα κερί χωρίς φωτιά;
Ενας αναπτήρας νέας γενιάς ανάβει το κερί, το προσάναμμα για το τζάκι, το γκαζάκι ή ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, χωρίς να δημιουργεί φλόγα. Χάρη σε μία φρέσκια πατέντα, η οποία προς το παρόν βρίσκεται σε διαδικασία έγκρισης από τις αμερικανικές αρχές, το Illume ArcLighter
χρησιμοποιεί μία τεχνολογία που θυμίζει τέιζερ, καθώς δημιουργεί ηλεκτρικό φορτίο υψηλής έντασης ανάμεσα στις δύο άκρες της κορυφής του για να ανάψει αυτό που θέλεις.

Κλείσιμο


Το προϊόν είναι ιδιαίτερα οικονομικό για την τσέπη του καταναλωτή και αρκετά φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς διαθέτει μπαταρία λιθίου και επαναφορτίζει εκατοντάδες φορές μέσω USB, επομένως δεν χρειάζεται να αγοράζεις συνέχεια αναπτήρες και να τους πετάς μόλις αδειάζουν. Είναι επίσης αρκετά καλαίσθητο, καθώς μοιάζει με ένα ευμέγεθες στυλό, με την κορυφή του να αποτελείται από ένα πυρίμαχο κράμα ψευδαργύρου. Οι άκρες της κορυφής, ανάμεσα στις οποίες δημιουργείται αυτή η ηλεκτρική αψίδα, αποτελούνται από κεραμικό υλικό για μεγαλύτερη αντοχή. Το υπόλοιπο σώμα αποτελείται από πλαστικό ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες.

Για μία ακόμη ημέρα, οι δημιουργοί του Illume ArcLighter τρέχουν την καμπάνια τους στη σελίδα του Kickstarter
. Το πρότζεκτ έχει πάει αρκετά καλά, καθώς προς το παρόν έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 170.000 ευρώ, έχοντας θέσει ως στόχο χρηματοδότησης τα 41.000 ευρώ. Η τιμή του ξεκινά από τα 37 ευρώ (περιλαμβάνει ένα Illume ArcLighter, ένα βάση φόρτισης και ένα καλώδιο USB), ενώ οι πρώτες αποστολές αναμένεται να ξεκινήσουν από τον προσεχή Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης