Ο David Hasselhoff βοηθάει το Kung Fury

Ο David Hasselhoff βοηθάει το Kung Fury

Ο διάσημος ηθοποιός υποστηρίζει τη δημιουργία της πιο επικής ταινίας που αποτελεί ωδή στα '80s

Ο David Hasselhoff βοηθάει το Kung Fury
Αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες όλων των εποχών στο Kickstarter
. Ο λόγος για το
Kung Fury! Ο
David Sandberg
Κλείσιμο
είναι ένας Σουηδός μικρομηκάς που έβαλε σκοπό να γυρίσει μια ταινία ωδή στα ένδοξα και καμένα '80s... Ο David θα τα κάνει σχεδόν όλα μόνος του στην ταινία, που θα περιλαμβάνει έναν kung fu μπάτσο, τον Αδόλφο Χίτλερ, αλλά και ταξίδι στο χρόνο, Βίκινγκς, δεινόσαυρους, σκανδιναβούς θεούς και πολλά άλλα ανεκδιήγητα. Τα γυρίσματα είχαν σχεδόν τελειώσει, αλλά αποφάσισε να ζητήσει την υποστήριξη του κόσμου ώστε το αποτέλεσμα να βγει ακόμα καλύτερο, με περισσότερα πλάνα και καλύτερα οπτικά εφέ. Το video που ζητούσε τη συνδρομή του κόσμου ήταν καλογυρισμένο και έγινε viral, ενώ έφτασε γρήγορα το στόχο. Βλέποντας τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου, ο Sandberg
τόλμησε να το πάει ακόμα παρακάτω, ζητώντας ακόμα περισσότερα λεφτά για να μεγαλώσει και η διάρκεια της ταινίας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό:
17.713 άνθρωποι, από κάθε γωνιά του πλανήτη, δώρισαν το συνολικό ποσό των 630.019 δολαρίων
!... Ο Sandberg πανευτυχής τρίβει τα χέρια του και συνεχίζει εντατικά την ολοκλήρωση της ταινίας του, την οποία σκοπεύει να διαθέσει δωρεάν στο ίντερνετ όταν τελειώσει. Το trailer φαντάζει εντυπωσιακό και με πολύ χιούμορ. Ανυπομονούμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα!



Πριν λίγες μέρες (στις 16 Απριλίου) ο θρυλικός David Hasselhoff (Ιππότης της Ασφάλτου, Baywatch) κυκλοφόρησε από το πουθενά στο κανάλι του στο Youtube ένα video με τίτλο David Hasselhoff - True Survivor (from Kung Fury) που αποτελεί το κύριο μουσικό κομμάτι για την ταινία! Φυσικά το video το σκηνοθετεί ο ίδιος ο Sandberg, που δήλωσε ενθουσιασμένος που βρήκε στο πρόσωπο του Hasselhoff έναν τεράστιο σύμμαχο στην προσπάθεια του να διαφημίσει την ταινία παγκοσμίως... Ο Αμερικανός star δήλωσε: “Τα ‘80s είχαν πλάκα, δράση και αληθινούς ήρωες! Το Kung Fury τα έχει όλα αυτά! Είναι τιμή μου να συνεργαστώ με τον David Sandberg, μια ανερχόμη δύναμη στο χώρο της ψηφιακής διασκέδασης. Το κομμάτι ταιριάζει τέλεια σε μένα, καθώς κι εγώ είμαι ένας True Survivor!” Σε λιγότερο από 10 μέρες έχει ήδη ξεπεράσει τις 7 εκατομμύρια προβολές!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης