Παίξε Pacman στους δρόμους της Αθήνας!

Παίξε Pacman στους δρόμους της Αθήνας!

Η Google μετατρέπει τους χάρτες του Google Maps σε πίστες για να παίξεις το εμβληματικό παιχνίδι

Παίξε Pacman στους δρόμους της Αθήνας!
Μπήκες στο Google Maps
για να ψάξεις -ως συνήθως- μία διεύθυνση. Και εκεί που κάτω αριστερά υπήρχε κανονικά μόνο ένα εικονίδιο για την απεικόνιση μέσω δορυφόρου, ξαφνικά βλέπεις εκεί δίπλα και ένα εικονίδιο με τον κύριο Pacman! Πονηρεύεσαι λόγω Πρωταπριλιάς, αλλά είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται!

Εάν πατήσεις το συγκεκριμένο εικονίδιο, τότε οι δρόμοι του χάρτη που εμφανίζονται στην οθόνη σου εκείνη τη στιγμή μετατρέπονται στον γνώριμο σε όλους μας λαβύρινθο, μαζί με τις τελίτσες που πρέπει να φάει ο αχόρταγος κίτρινος πιξελωτός ήρωας για να ανέβει πίστα. Εννοείται, ασφαλώς, ότι δεν είναι μόνος του. Μόλις αρχίσει το παιχνίδι, αρχίζουν να τον κυνηγά η Νέμεσή του επί τέσσερα, τα περιβόητα φαντάσματα. Για να κατευθύνεις τον Pacman χρησιμοποιείς απλά τα βέλη του πληκτρολογίου σου. Προσωπικά έπαιξα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου τα φαντάσματα μου έστησαν καρτέρι θανάτου κάπου στη στάση του Μετρό Πανόρμου. Δεν πειράζει, έχω άλλες τέσσερις ζωές…

Κλείσιμο


Μπορείς, ασφαλώς, να επιλέξεις οποιαδήποτε γωνιά της γης για να παίξεις. Αρκεί να έχει αρκετούς δρόμους. Σε περίπτωση που το τερέν δεν ενδείκνυται, η Google σε ενημερώνει για να διαλέξεις ένα άλλο σημείο ή σου προσφέρει τη γνωστή επιλογή «Αισθάνομαι τυχερός» για να σε πάει η ίδια σε ένα τυχαίο σημείο. Το παιχνίδι μπορείς να το παίξεις και από τις φορητές συσκευές σου. Καλό λιώσιμο!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης