Τ5: Νέα πνοή στο Κολωνάκι

Τ5: Νέα πνοή στο Κολωνάκι

Ο Ζήσης Παπαζήσης ανήκει σε μια παρέα τεσσάρων ανδρών που θέλουν να δώσουν νέα πνοή στην οδό Τσακάλωφ

Τ5: Νέα πνοή στο Κολωνάκι
Ο Ζήσης Παπαζήσης ανήκει σε μια παρέα τεσσάρων ανδρών, οι οποίοι σε πείσμα των καιρών που θέλουν το Κολωνάκι «στα κάτω του», συναντήθηκαν για να δώσουν νέα πνοή στην οδό Τσακάλωφ, στον αριθμό 5. «Είμαστε άνθρωποι του Κέντρου, εδώ περπατάμε, εδώ ψωνίζουμε, εδώ μεγαλώσαμε. Μετά από 4 μήνες λειτουργίας, θεωρώ πως έχουμε κάνει σωστή επιλογή, αν κρίνουμε από την ανταπόκριση του κόσμου που είναι μεγάλη από τις 8.30 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ», μας λέει.

Το T5 κατέλαβε τμηματικά τους ξενοίκιαστους χώρους του ισογείου ενός εμπορικού κέντρου της οδού Τσακάλωφ και μέσα από ένα ευρύχωρο, και εξαιρετικά διακοσμημένο all-day bar εξελίσσεται σε αγαπημένο σποτ του κόσμου που εργάζεται ή συχνάζει στο Κολωνάκι. Συνδυάζει τη δυνατότητα να πιεις καλό καφέ, να δοκιμάσεις νόστιμα brios, πιατέλες τυριών και αλλαντικών, σαλάτες με κοτόπουλο, ενώ ενδιαφέρουσα γαστρονομική καινοτομία αποτελούν τα sushi που προσφέρει.


Κλείσιμο

«Δυνατό μας σημείο είναι τα κοκτέιλ», μας λέει ο Ζήσης, συμπληρώνοντας πως «σε αυτό βοηθάει η θετική διάθεση που έχουμε όλοι όσοι δουλεύουμε εδώ μέσα αλλά κυρίως οι bartenders που πυρετωδώς ετοιμάζουν τα κοκτέιλ»

Ο χώρος είναι όντως φιλόξενος.. Και παρά τον κόσμο που γεμίζει ασφυκτικά το μαγαζί, πρωί-βράδυ, το service είναι φιλότιμα εξυπηρετικό. Αυτό που μας είπαν οι πελάτες του –και ομολογουμένως είναι αξιοσημείωτο- είναι πως το μέρος εκπέμπει μια διάχυτη ερωτική ατμόσφαιρα. Ενδεχομένως -και εκεί- να οφείλεται η επιτυχία του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης