Το Run Greece στη Λάρισα

Το Run Greece στη Λάρισα

Οι Λαρισαίοι έτρεξαν για να στηρίξουν το «Χαμόγελο του παιδιού»

Το Run Greece στη Λάρισα
Ποιος είπε πως μόνο στην Αθήνα τρέχουν; Τρεις χιλιάδες εξακόσιοι πενήντα Λαρισαίοι συμμετείχαν το πρωί της Κυριακής στο φετινό Run Greece. Από νωρίς στο κέντρο της πόλης γινόταν το αδιαχώρητο. Φορώντας τα αθλητικά τους παπούτσια άνθρωποι όλων των ηλικιών, ακόμη και μητέρες με τα μωρά στα καροτσάκια, έτρεξαν για καλό σκοπό, ενισχύοντας φέτος το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας του «Χαμόγελου του παιδιού». Φέτος η διοργάνωση της Λάρισας περιελάμβανε τη διεξαγωγή δύο αγώνων απόστασης 5 και 10 χλμ., καθώς και αγώνα ενός χιλιομέτρου για παιδιά, με την εκκίνηση και τον τερματισμό να γίνεται στην κεντρική πλατεία της πόλης.

«O αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Από την αρχή αγκαλιάσαμε αυτήν την εκδήλωση και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε. Όλη η πόλη έγινε μια μεγάλη γιορτή. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι έτρεξαν και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές», μας λέει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος πραγματοποίησε την εκκίνηση του αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Τους αγώνες διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας, τον δήμο Λαρισαίων και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης