Τα 3 Γουρουνάκια επιστρέφουν

Τα 3 Γουρουνάκια επιστρέφουν

Το come-back ενός δημοφιλούς brand name στο Κολωνάκι

Τα 3 Γουρουνάκια επιστρέφουν
Τον Σεπτέμβριο του 2014 μια ομάδα πέντε παιδιών από 23 έως 30 χρονών έκαναν το πρώτο τους πάρτι στo μαγαζί Bonzer, στην οδό Σκουφά στον αριθμό 73. Το πάρτι είχε τίτλο “3 Γουρουνάκια is back”, ακριβώς για να θυμίσει τις αλήστου μνήμης εποχές των αρχών του 2000, κατά τις οποίες ολόκληρα αμφιθέατρα από τη Νομική και τις γύρω σχολές μεταφέρονταν για καφέ στον φιλόξενο χώρο του, αλλά και για να συναντηθούν στο πάντα μυστηριώδες υπόγειό του, που μετατρεπόταν σε ολονύχτιο club.

Μετά από εκείνη την επιτυχημένη Παρασκευή του Σεπτεμβρίου, το event έγινε εβδομαδιαίο, μέχρι που τα πέντε παιδιά πήραν στα χέρια τους ολόκληρο το μαγαζί, με μία μόνο προϋπόθεση: να το ονομάσουν και πάλι 3 Γουρουνάκια.

Κλείσιμο


Στο μπαρ βρήκαμε τον Θάνο, έναν από την παρέα των πέντε που τώρα έχει αναλάβει τη διαχείριση του μαγαζιού. Ο Θάνος έπινε καφέ στον ίδιο χώρο όταν ήταν 16 χρονών. «Ποιος το περίμενε πως μετά από κάποια χρόνια, θα δούλευα το μαγαζί και θα είχα την ευθύνη του», μου λέει. «Συνεχίζουν να έρχονται ως επί το πλείστον φοιτητές, αλλά πλέον έρχονται και πάλι όσοι ήταν φοιτητές πριν από 15 χρόνια, τότε που τα 3 Γουρουνάκια ήταν στο φόρτε τους. Ετσι θα το ξανακάνουμε και εμείς», συνεχίζει ο Θάνος.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη. Από το πρωί μέχρι το βράδυ επιλέγει είτε να πιει τον καφέ του στον περίτεχνα διακοσμημένο χώρο του μαγαζιού χωρίς να τον πληρώνει μια περιουσία, να γευτεί κάποιο από τα πιάτα του και να απολαύσει ένα από τα κοκτέιλ του. «Ο κόσμος προτιμά το Μάι Τάι και το Πόρνσταρ», λέει ο Θάνος. Φαίνεται πως το reback του πιο δημοφιλούς brand name στη Σκουφά είναι και πάλι εδώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης