Το «ντροπαλό άλογο» της απόλαυσης

Το «ντροπαλό άλογο» της απόλαυσης

Το μπιστρό The Shy Horse αποτελεί τη νέα πρόταση στην Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι

Το «ντροπαλό άλογο» της απόλαυσης
Στον αριθμό 43 της Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι, σε ένα μικρό χώρο, εμφανίστηκε ένα καινούργιο μπιστρό. Το όνομα του Shy Horse
. Ο χώρος είναι μικρός, προσεγμένος, αρκετά μίνιμαλ, με μόνη διακόσμηση τρεις πίνακες με άλογα στον τοίχο. Κάποια τραπεζάκια μέσα, κάποια έξω στο πεζοδρόμιο, και 2 μπάρες μα σκαμπό. Η κουζίνα μικρή μα λειτουργική, ανοιχτή, πίσω από το πάσο. Το προσωπικό ευέλικτο, ικανό και γρήγορο.

Κλείσιμο


Το μενού επιμελείται ο ικανός σεφ
Στέφανος Κολυμάδης και κινείται σε κλασικά μπιστρό πιάτα με πολυσυλλεκτική κουζίνα και μοντέρνες πινελιές. Φρέσκα υλικά τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες συνδυάζονται αρμονικά. Φρέσκες σαλάτες, σούπες, ριζότο, κριθαρότο, μαριναρισμένος σολομός, καρπάτσιο και άλλα. Όλα αυτά μπορεί κανείς να τα απολαύσει με τη συνοδεία καλών ελληνικών κρασιών που θα προτείνουν.



Μικρός αλλά φιλόξενος χώρος, το Shy Horse φαίνεται από την αρχή πως είναι προορισμένο να γίνει στέκι της περιοχής. Από business lunch, μέχρι late dinner με την παρέα σου, αποκλείεται να μη βρεις κάτι να σε ικανοποιήσει. Θετικό επίσης το γεγονός πως νιώθεις πως κάποιος φροντίζει συνεχώς να μη σου λείψει τίποτα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης