Πετυχημένες ιστορίες τουρισμού

Πετυχημένες ιστορίες τουρισμού

Tourism Awards: πετυχημένες ιστορίες τουρισμού και φιλοξενίας τιμήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Πετυχημένες ιστορίες τουρισμού
Tα Tourism Awards απονέμονται μέσα από μια δεκαεξαμελή κριτική επιτροπή, απαρτιζόμενη από πανεπιστημιακούς και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας - όπως οι Νίκος Σκουλάς
(πρώην Υπουργός Τουρισμού),
Γιάννης Μπουτάρης (Δήμαρχος Θεσσαλονίκης),
Πέτρος Οικονομίδης
Κλείσιμο
(brand Strategist), Γιάννης Τσεκλένης
(Σχεδιαστής) και
Κωνσταντίνος Λαζαράκης (master of wine). Τα βραβεία δίνονται σε επιχειρήσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure.



Στο διαγωνιστικό κομμάτι, οι βραβεύσεις καλύπτουν ένα πολυδιάστατο φάσμα και αγγίζουν όλες τις εκφάνσεις της ταξιδιωτικής εμπειρίας στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό απονεμήθηκαν μεταξύ άλλων βραβεία Αθλητικού Τουρισμού (Spetses Mini Marathon-Χρυσό Βραβείο), Καινοτομίας (Thalatta Hotel, Αργυρό για τη δημιουργία βιβλιοθήκης παραλίας), Πολιτιστικού Τουρισμού (Athens Open Air Film Festival- Χρυσό βραβείο), Οινικής Κουλτούρας (Κατώγι Αβέρωφ-Χρυσό Βραβείο), Ορεινού Τουρισμού (Ζagori Excellence Network, Χρυσό Βραβείο), Αριστείας στην εμπειρία των πελατών (Aristi Mountain Resort-Χρυσό Βραβείο), Οικογενειακού Τουρισμού (Club Αγίας Αννας).



Ιδιαίτερη ήταν η τιμητική διάκριση του Δήμου Ρεθύμνης (Χρυσό Βραβείο) που κατάφερε να επιμηκύνει την τουριστική περίοδο, μέσα από το Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι, ενώ το Επιμελητήριο Αχαΐας (χάλκινο βραβείο) απέσπασε διάκριση στον τομέα Στρατηγικής και Καινοτομίας για το πρόγραμμα Culture and Shopping το οποίο ξεκίνησε το 2014. «Φέτος γιορτάζουμε την επετειακή χρονιά της επιτυχημένης πορείας των πέντε συνεχόμενων ετών του Spetses mini Marathon. Είναι μία συλλογική προσπάθεια, η οποία δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την βοήθεια του Δήμου Σπετσών, των Σπετσιωτών και των φορέων του νησιού», μας λέει η Δρ. Μαρίνα Κουταρέλλη, Πρόεδρος και Ιδρύτρια του Spetses Mini Marathon.



«H επιβράβευση καινοτόμων προσπαθειών, εκτός από αναγνώριση του έργου, αναμφισβήτητα προσδίδει μια ηθική ικανοποίηση στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού. Παράλληλα παρέχει κίνητρα για να δημιουργήσουν νέες εμπειρίες για τους επισκέπτες και προστιθέμενη αξία στην τοπική κοινωνία. Παρατηρούμε πως αρκετοί συνεργάτες μας που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, βραβεύτηκαν, ακριβώς γιατί τόλμησαν και επένδυσαν σε νέες ιδέες και πρακτικές», σημειώνει ο κ. Δημήτρης Μαζιώτης,  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Concierge Communication.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης