Η πιο ωραία αυλή των Εξαρχείων

Η πιο ωραία αυλή των Εξαρχείων

Ζάχαρη και Αλάτι ή αλλιώς φαγητό και ποτό σε μια παντός καιρού αθηναϊκή αυλή 

Η πιο ωραία αυλή των Εξαρχείων
Στον πεζόδρομο της οδού Βαλτετσίου, στον αριθμό 47, απέναντι ακριβώς από τον θερινό κινηματογράφο Riviera, βρίσκεται ένα διώροφο νεοκλασικό κτίριο. Ανοίγοντας τη σιδερένια πόρτα θα βρεθείτε σε μια πλακόστρωτη αυλή της παλιάς Αθήνας, γεμάτη ανθισμένα λουλούδια και ένα παραδοσιακό λιακωτό. Η αυλή είναι στεγασμένη και κλιματιζόμενη, ώστε να είναι παντός καιρού. Αυτό είναι το Bistro Bar Ζάχαρη και Αλάτι
.

Στην αυλή ή στον εσωτερικό χώρο μπορείτε να δοκιμάσετε ιδιαίτερες μεσογειακές γεύσεις, που θυμίζουν όμως κυριακάτικο μεσημέρι στο σπίτι της γιαγιάς. Και μια και διανύουμε την περίοδο της Σαρακοστής μπορείτε να επιλέξετε μια από τις νηστίσιμες προτάσεις του σεφ, όπως ταραμοσαλάτα αβοκάντο, χταπόδι σε πορτοκάλι, μιλφέιγ σολωμού, αστακό γιουβέτσι ή καβουροσαλάτα. Ακόμη και αν δεν νηστεύεις, μπαίνεις σε πειρασμό να τα δοκιμάσεις.

Κλείσιμο


Ανεβαίνοντας τη σκάλα θα βρεις ένα πολύ ατμοσφαιρικό bar, με εξαιρετική ποικιλία ποτών, μπιρών και εμπνευσμένων cocktails και μάλιστα στην original εκδοχή τους. Οι μουσικές επιλογές jazz και rock επιτρέπουν τη συζήτηση και ευνοούν το φλερτ. Κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 2 μπορείς να πάρεις το brunch σου με βάση τη ζάχαρη (τηγανίτες, γλυκά κ.α.) ή το αλάτι (ομελέτες, κρέπες, κ.α.) α λα… ελληνικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης