Οι σούπες της αποτοξίνωσης και της… νηστείας!

Οι σούπες της αποτοξίνωσης και της… νηστείας!

Ο Γιώργος Πουρνάρας με το Yoko της Πατριάρχου Ιωακείμ (και το δίδυμο αδελφάκι του στους Αμπελόκηπους) προτείνει ένα μενού από 5 σούπες για ισάριθμες εβδομάδες

Οι σούπες της αποτοξίνωσης και της… νηστείας!
Aποτοξίνωση, ενέργεια, καλή διάθεση κάθε μέρα! Ο Γιώργος Πουρνάρας
, η ψυχή του άπω ανατολίτικης έμπνευσης
Yoko, ήταν απόλυτος για το τι μπορεί να προσφέρουν στους Αθηναίους των τρελών ρυθμών οι σούπες του. Την πρώτη της σειράς -την Detox Vegie Soup με την οποία ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα- τη δοκίμασα και επιβεβαίωσα τα λόγια του.

Κλείσιμο


Οι σούπες της αποτοξίνωσης λοιπόν αλλά και οι σούπες της νηστείας – να και μια εναλλακτική λύση για τους συμπολίτες μας που νηστεύουν το 40ημερο. Όπως εξηγεί ο Γιώργος πρόκειται για μια ενέργεια που γίνεται πρώτη φορά από το Yoko, έχει εποχιακά χαρακτηριστικά και το ιδιαίτερο στοιχείο αυτής της ενέργειας είναι ότι η κάθε σούπα θα είναι μόνο για μία εβδομάδα. Αλλωστε, ο ίδιος αγαπά τις σούπες και προσπαθεί να μάθει τους συμπολίτες μας να βάλουν τη σούπα στην καθημερινή τους διατροφή.



Για την αποτοξίνωση αλλά και τη νηστεία τα είπαμε. Το μενού με τις σούπες του Yoko Sushi & Bento που ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα προσφέρει μια υγιεινή, χαμηλή σε θερμίδες και λιπαρά, αλλά super γευστική διατροφή. Το μενού θα είναι διαθέσιμο για 5 εβδομάδες με μία σούπα ανά εβδομάδα. Ο Γιώργος πιστεύει ως παλιός αθλητής στην αξία της απλής, καλής και καθαρής πρώτης ύλης αλλά και στις φυσικές νοστιμιές.



Του ζήτησα να μου γράψει κάτι και να μου το στείλει. Το έκανε. Από το mail του αντέγραψα τα εξής: «Τα αληθινά, ζωντανά χρώματα των καλύτερων λαχανικών στις σούπες μας, προσφέρουν μια όαση για την όραση, αλλά πάνω απ’ όλα μια σπουδαία πηγή αντιοξειδωτικών που βοηθούν στην πρόληψη των ελευθέρων ριζών, καθώς επίσης πληθώρα βιταμινών, πρωτεϊνών και ιχνοστοιχείων για τόνωση και ευεξία.(…) Οι γευστικές μας σούπες, ως ένα εύκολο και γρήγορο πρώτο πιάτο ή ως κυρίως πιάτο, μια ελαφριά επιλογή, που χορταίνει χωρίς να βαραίνει, μεσημέρι ή βράδυ».



Στο ίδιο mail μου «έδειξε» τα υλικά που επέλεξε και τα οποία συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην αποτοξίνωση και την ευεξία. Πάρτε μολύβι και χαρτί: «Τα πράσινα φασόλια Edamame, που είναι υψηλά σε πρωτεΐνη και βοηθούν στη ρύθμιση των ποσοστών της χοληστερίνης. Το Tofu, που είναι η φυτική πρόταση για την πρόσληψη πρωτεΐνης στον οργανισμό, αντικαθιστά τέλεια το κρέας ή τα αυγά και είναι ιδανικό για τους vegetarian και όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Το σπανάκι, τα μανιτάρια, τα καρότα, οι πιπεριές, το κολοκυθάκι, και τα noodles ρυζιού είναι ορισμένα ακόμη από τα θρεπτικά συστατικά για βιταμίνες, φλαβόνες, αποτοξίνωση και ευεξία. Επιπλέον, οι λεπτές αρωματικές γεύσεις του lemon grass και του lime απογειώνουν τις αισθήσεις στον ουρανίσκο».



Όλα χρειάζονται λοιπόν, και το χρώμα και η γεύση και πρωτίστως τα καλά συστατικά. Και όπως λέει ο Γιώργος «κάθε στιγμή, σκεφτείτε υγιεινά - φρέσκα - ποιοτικά. Το 3πτυχο που χαρακτηρίζει κάθε πρόταση του Yoko Sushi & Bento και μπορεί να γίνει και δικό σας 3πτυχο, για αποτοξίνωσή, ενέργεια και soup-Souper διάθεση κάθε μέρα»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης