Μουσική που εκπέμπει εικόνες

Μουσική που εκπέμπει εικόνες

Δύο urban «σαμάνοι» της Αθήνας συναντιούνται σε μια άκρως «ιαματική τελετή» των αισθήσεων στην Πλατεία Καρύτση

Μουσική που εκπέμπει εικόνες
Ο Eddie SpaceTime
, μέγας γνώστης της μουσικής, αφουγκράζεται τα πάθη του κοινού του και διαλέγει τις ανάλογες θεραπευτικές μουσικές. Όσο βαθαίνει η νύχτα, ο έτερος σαμάνος της φωτογραφίας
VDouros, σκανάρει και απαθανατίζει αυτή τη διαδραστική σχέση, φωτογραφίζοντας τους ανθρώπους του Comme il FauX Bar της Πλατείας Καρύτση 6. Επειτα προβάλλει τις φωτογραφίες μέσω προτζέκτορα, χωρίς καμία τεχνική επεξεργασία, straight out of camera.

Κλείσιμο


«Μας άρεσε πολύ αυτή ιδέα», εξηγεί ο Eddie SpaceTime και συνεχίζει: «Το μοντέλο ολοκληρώνεται από τα δύο στοιχεία, της μουσικής που εκπέμπει εικόνες και της φωτογραφίας που δημιουργεί μουσικές ατμόσφαιρες και συγκινήσεις. Δεν υπάρχει περιορισμός στα είδη μουσικής που θα ακουστούν. Κοινός άξονας θα είναι η ασπρόμαυρη ουσία της». Ο VDouros, από την πλευρά του, προσθέτει ότι «οι παρευρισκόμενοι θα είναι οι πρωταγωνιστές του project, και όλο το μαγαζί μια σκηνή performance. Είναι ένας χώρος υψηλής αισθητικής, κατάλληλος για την ιδέα μας. Κάνω φωτογραφία 20 χρόνια αλλά αυτή είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα».



Όλοι οι προσκεκλημένοι των... urban samans, θα κοινωνήσουν με ένα... σφηνάκι, ως αυθεντικοί πρωταγωνιστές του καλλιτεχνικού πρότζεκτ που θα εξελίσσεται κατά την διάρκεια της νύχτας. Οι εικόνες που θα δημιουργήσει ο VDouros, μέσα από την οπτική των 50 χιλιοστών και την αγαπημένη του Nikon D750, θα τυπωθούν και θα αποτελέσουν το αντικείμενο έκθεσης που θα παραμείνει στο Comme il FauX Bar της Πλατείας Καρύτση 6 για τον επόμενο μήνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης