Τοξική πεταλούδα στον Σταυρό

Τοξική πεταλούδα στον Σταυρό

Το νέο της project, με τίτλο “Anti-compromise”, θα παρουσιάσει η Κέλλυ Καλτσή στον Σταυρό του Νότου στις 3 Μαρτίου

Τοξική πεταλούδα στον Σταυρό
Ανανεωμένη, με κανούργια μέλη στην μπάντα και κυρίως νέο single στις αποσκευές της θα εμφανιστεί η Κέλλυ Καλτσή στο Club του Σταυρού του Νότου στις 3 Μαρτίου. Η νεαρή τραγουδοποιός από το Αγρίνιο, την οποία γνωρίσαμε πριν λίγα χρόνια μέσα από το τηλεπαιχνίδι X Factor, παρουσιάζει το νέο της project με τίτλο “Anti-compromise”.

Κοινωνικά προβλήματα βρίσκονται στο επίκεντρο του νέου εγχειρήματος με την ίδια την Κέλλυ να δηλώνει ότι πρέπει να αρχίσουμε να αντιδρούμε και να λέμε τα δικά μας «όχι» σε κάθε επίπεδο. Στο ίδιο επίπεδο κινείται και το νέο της τραγούδι “Toxic Butterfly”. Μια τοξική πεταλούδα, μια γυναίκα που έχει υποστεί ταλαιπωρίες και έχει περάσει πολλές δυσκολίες αποφασίζει να εκδικηθεί, ίσως και υπερβολικά. Ένα τραγούδι στο οποίο η Κέλλυ συνυπογραφεί τη μουσική μαζί με τον Eliot
που έχει γράψει και τους στίχους. Το single κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από τη 14 Music.

Στη σκηνή του Σταυρού η Κέλλυ θα εμφανιστεί μαζί με την ομάδα
Κλείσιμο
Special K'z, τον Πάνο Λιάπη στην κιθάρα, τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου στα πλήκτρα, τον Δημήτρη Πατρόνα στο μπάσο και τον Δημήτρη Στεργίου στα τύμπανα. “ToxicButterfly”, λοιπόν, αλλά και νέο ακυκλοφόρητο υλικό με indie rock ύφος και trip hop στοιχεία, video art, διαδραστικότητα και πρόζα να συνδυάζονται καταλήγοντας σε πρωτότυπους συνδυασμούς και αναπάντεχα, ασυμβίβαστα «παντρέματα». Από την παράνοια του trip hop, σε μονοπάτια «πειραγμένου swing» και electro soul και απο’κει σε ακούσματα dream pop, η Kelly Kaltsi and The Special K’z ξετυλίγουν προσωπικές ιστορίες με επιμονή σε περισσότερα συνειδητοποιημένα.. όχι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης