Μεσογειακή κουζίνα με άρωμα Κυκλάδων

Μεσογειακή κουζίνα με άρωμα Κυκλάδων

Ριζότο με θαλασσινά και Ρεβύθια Σίφνου στο κέντρο της Αθήνας

Μεσογειακή κουζίνα με άρωμα Κυκλάδων
Στην οδό Ζαλοκώστα στον αριθμό 6, ανάμεσα στο Υπουργείο Εξωτερικών και την Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης, βρίσκεται το εστιατόριο «Ελιά και Τσίπουρο».Μια φιλόξενη οικογενειακή επιχείρηση για όλους τους εργαζόμενους της περιοχής αλλά και όσους πραγματοποιούν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας.



Κλείσιμο
Η ιδιοκτήτρια, κ. Ελένη Κουζούπη
, με καταγωγή από τη Σέριφο, άφησε πριν από ένα χρόνο μια αντίστοιχη επιχείρηση στη Σύρο και αποφάσισε να μεταφέρει τη μεσογειακή-κυκλαδίτικη κουζίνα στην Αθήνα. «Εχουμε δύο διαφορετικές κουζίνες. Μία την παραδοσιακή ιταλική, που αντικειμενικά ικανοποιεί πολλές γεύσεις, και μία την κυκλαδίτικη-μεσογειακή. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση από εμάς που προερχόμαστε από τις Κυκλάδες, αλλά επίσης έχουμε και έναν Ιταλό σεφ για την ανάλογη κουζίνα», μας λέει.



Συνεχίζοντας, η κ. Κουζούπη προσθέτει πως «στην ιταλική κουζίνα έχει μεγάλη ζήτηση το ριζότο με τα θαλασσινά, ενώ στη μεσογειακή τα Ρεβύθια Σίφνου, που είναι φτιαγμένα με την παραδοσιακή τοπική συνταγή». Σας συνιστούμε εκτός από τα εξαιρετικά «μαγειρευτά», που είναι σε δελεαστική τιμή, να δοκιμάσετε το τσίπουρο από τις Αρχάνες Κρήτης. Ενας ιδανικός χώρος για να συζητήσετε και να απολαύσετε υπέροχη κουζίνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης