Πρόσκληση σε πιτζάμα πάρτι!

Πρόσκληση σε πιτζάμα πάρτι!

Η Μαριέττα Φαφούτη μας καλεί το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στο πιο pop πιτζάμα πάρτι της χρονιάς!

Πρόσκληση σε πιτζάμα πάρτι!
Πόσο καιρό έχετε να πάτε σε πιτζάμα πάρτι; Ναι από αυτά που μαζεύεσαι με τους φίλους σου, φοράτε πιτζάμες, λέτε ιστορίες και παίζετε μαξιλαροπόλεμο. Από αυτά τα πάρτι που πριν κλείσεις τα μάτια σου λες τα πιο κρυφά σου μυστικά, χοροπηδάς στο κρεβάτι και τρως ποπ κορν στο δωμάτιο.

Σε ένα τέτοιο πάρτι μας καλεί η Μαριέττα Φαφούτη
το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου. Το υπνοδωμάτιο θα στηθεί στη σκηνή του
Κλείσιμο
Gazarte και η τραγουδοποιός θα αναλάβει χρέη οικοδέσποινας. Μετά από δύο συνεχόμενα live στον ίδιο χώρο, η Μαριέττα αποφάσισε να κάνει μια μασκέ συναυλία με αυστηρό concept: να ξαναγίνουμε όλοι παιδιά.

Το ντεκόρ θα περιλαμβάνει μαξιλάρια, κομφετί, σερπαντίνες και δεκάδες χαμόγελα. Η μουσική θα κινηθεί στα γνωστά pop μονοπάτια της Μαριέττας με μπόλικη disco, εκρητική soul και r'n'b στιγμές από το ρομαντικό κορίτσι και την μπάντα του. Tip της βραδιάς, το "Papa I'll fly", το νέο τραγούδι-ευχή της Μαριέττας για το 2015 και το "Robin" που κυκλοφόρησε στη νέα συλλογή του Γιώργου Μουχταρίδη, "The bright side of the road" Vol. 3.

Το “Papa I'll fly” προέκυψε από μια ιστορία που άκουσε τυχαία η Μαριέττα. Όπως λέει η ίδια: «Ήταν ένας παππούς που έφυγε από τη ζωή στα βαθιά του γεράματα. Λίγο αργότερα οι νοσοκόμες που τον φρόντιζαν ανακάλυψαν μια σειρά από ποιήματα που ο ίδιος είχε γράψει. Σε ένα από αυτά απευθυνόταν στις νοσοκόμες λέγοντας με ελεύθερα λόγια:

“Εσείς τώρα θα βλέπετε έναν ιδιότροπο γέρο. Κάποιον που δεν είναι ιδιαίτερα σοφός. Που χάνει τα πράγματά του. Που λερώνεται με το φαγητό του. Θα σας πω ποιος είμαι, καθώς στέκομαι εδώ τόσο ακίνητος. Δεν είμαι παρά ένα δεκάχρονο παιδί. Με έναν πατέρα και μητέρα. Και αδερφούς και αδερφές που αλληλοαγαπιόμαστε. Ένα δεκαεξάχρονο αγόρι, με φτερά στα πόδια. Που ονειρεύεται να βρει την αγάπη.”

Το ποίημα δεν είχε καν φτάσει στη μέση του και όμως είχε χωρέσει μέσα σε αυτούς τους στίχους μια από τις πιο συγκινητικές εικόνες που θα μπορούσα να φανταστώ. Την εικόνα ενός παππού με την καρδιά ενός μικρού παιδιού. Φτάνοντας στο τέλος, είχα καταλάβει πως το ποίημα έλεγε το πιο απλό και ουσιαστικό πράγμα στον κόσμο: Ότι κανείς δε μπορεί να μας πάρει αυτό που είμαστε στα αλήθεια».

Η παραπάνω ιστορία δεν είναι αληθινή, αλλά λίγη σημασία είχε για την Μαριέττα, τον Στάθη Δράκο και τη Μαρία Καρέτσου που το τραγούδησαν παρέα. «Δεν έχει να κάνει ούτε με τραγούδια που έχω γράψει στο παρελθόν, ούτε με τα τραγούδια που θα γράψω στο μέλλον» συνεχίζει η ίδια Το “Papa I'll fly” είναι απλά ένα τραγούδι που εμφανίστηκε από το πουθενά, που μας γέμισε όλους χαρά και συγκίνηση και θελήσαμε να το αφήσουμε ελεύθερο να πετάξει με τη Musou Records. Είναι τα λόγια του παππού αυτού στους γονείς του. Είναι η δροσιά, ο ενθουσιασμός και τα φτερά που έχει στην καρδιά του».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης