Το μαύρο πρόβατο... κλωνοποιήθηκε

Το μαύρο πρόβατο... κλωνοποιήθηκε

Ένα από τα αγαπημένα μας εστιατόρια στην Αθήνα αποφάσισε να αποκτήσει δίδυμο αδελφάκι, αυτή τη φορά στα βόρεια προάστια

Το μαύρο πρόβατο... κλωνοποιήθηκε
Αφού ξεκίνησε από το Παγκράτι, όπου με το εύρος και την ποικιλία στις γεύσεις του και την εξαιρετική του διακόσμηση (την οποία επιμελήθηκε η Ολλανδή διακοσμήτρια Λιάν Βερμέερ), έκανε πάταγο και κατέκτησε το κοινό, το "Μαύρο Πρόβατο" αποφάσισε να επεκταθεί. Αυτή τη φορά στόχος είναι η «κατάκτηση» και των βορείων προαστίων,  αφού το καινούριο μέλος της «οικογένειας» πρόλαβε μέσα σε σχεδόν τέσσερις μήνες να κάνει θραύση.

Χάρη στις παραδοσιακές, «μαμαδίστικες» αλλά πεντανόστιμες δημιουργίες του σεφ Νίκου Μεντή από όλη την Ελλάδα, με την παράσταση να κλέβουν πιάτα όπως μαρινάτος γαύρος, χιουνκιάρ μπεγιεντί, καραμαλίδικο λουκάνικο από τη Δράμα, σαρικόπιτα με ξυνομυζήθρα από τα Χανιά με μέλι, γαρίδες με μαραθόριζα και κριθαρότο σε διάφορες εκδοχές. Πιάτα σπιτικά, με τα οποία μεγαλώσαμε, όλα όμως με αυτό το "κάτι" διαφορετικό που μας κάνει να θέλουμε να τα απολαύσουμε, μέσα σε έναν ευχάριστο χώρο σύγχρονα διακοσμημένο, με ξύλινα έπιπλα και άπλετο φως. Ενώ στους κατάλευκους τοίχους του μαγαζιού, μπορεί κανείς να χαζέψει.... μαύρα προβατάκια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης