Urban Garden με pop υπόκρουση

Urban Garden με pop υπόκρουση

Βόλτα στην πόλη με το Citylifε

Urban Garden με pop υπόκρουση
Το Citylifε παρακολουθεί την παράσταση Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ, ψωνίζει T-Shirts Lovegreece, ακούει Pop eye, απολαμβάνει το φαγητό του στο 48 Urban Garden, και επισκέπτεται την έκθεση Toy Stories στον Ελληνικό Κόσμο.

Παρακολουθήστε εδώ το Citylifε
όπως προβάλλεται από
Κλείσιμο
το κανάλι Novalifε της Nova!

 

Lovegreece

Ο Γιώργος Χατζηζαχαρίου, μετά από πολλά χρόνια στο χώρο της διαφήμισης, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα souvenir brand με λογότυπο, που θα είναι συγχρόνως και μότο της εταιρείας. Έτσι τα lovegreece ξυπνούν στον κόσμο τις όμορφες στιγμές που έζησε στη χώρα μας και τους δίνουν την αίσθηση της ανεμελιάς. Και τι καλύτερο για να αποτυπώσεις αυτό το λογότυπο από T-Shirts φτιαγμένα από 100% ελληνικό βαμβάκι και που όλα τα στάδια παραγωγής του πραγματοποιούνται στην Ελλάδα.  Τα T-Shirts -το πιο διαδεδομένο αλλά όχι το μόνο προϊόν της μάρκας- διατίθενται σε πέντε διαφορετικά χρώματα: λευκό, γαλάζιο, ροζ, γκρι και blue marine.

Tips
Τα ανδρικά μπλουζάκια κοστίζουν 35 ευρώ και τα γυναικεία 30. 


Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ  

Η Πέτρα φον Καντ, καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας, πρόσφατα χωρισμένη από τον άντρα της, μετά από μια άτυχη συμβίωση, ερωτεύεται την Κάριν, ένα νέο κορίτσι, που εκτός από ερωμένη γίνεται και μοντέλο της. Η Πέτρα, εγκαταλείποντας τους πάντες γύρω της, επενδύει απόλυτα σε μια άνιση σχέση, καθώς η κοπέλα δεν μοιράζεται τα ίδια συναισθήματα με εκείνη. Έτσι, αφού ξεκινήσει μια επιτυχημένη καριέρα, η Κάριν δεν θα αργήσει να εγκαταλείψει την Πέτρα και να επιστρέψει στον άντρα της. Το έργο του σπουδαίου Γερμανού καλλιτέχνη Ρ. Β. Φασμπίντερ πάνω στη γυναικεία νεύρωση μέσα από την ιστορία μιας φιλόδοξης, εγωιστικής γυναίκας, που οδηγεί στην κατάρρευση του σύμπαντός της παρουσιάζεται από το Εθνικό Θέατρο. Στο ρόλο της Πέτρα η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και της Κάριν Τιμ η Γιουλίκα Σκαφιδά. 

Tips
Στην παράσταση μουσική έχει γράψει η Nalyssa Green και παίζουν ακόμα η Παρθενόπη Μπουζούρη, η Αντζελα Μπρούσκου, η Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου και η Ρίκα Διαλυνά. 


Toy Stories

Σπάνια παιχνίδια από τη συλλογή του Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α. (Σύνδεσμος Οργανωμένων Φιλολογικών και Ιστορικών Αρχείων) παρουσιάζονται στον Ελληνικό Κόσμο και αποκαλύπτουν τον τρόπο που τα παιδιά έπαιζαν σε όλο τον κόσμο. Το παλαιότερο παιχνίδι στην έκθεση είναι μία ξύλινη κούκλα, η οποία χρονολογείται στα τέλη του 17ου αιώνα/αρχές 18ου ενώ τα πιο σύγχρονα παιχνίδια είναι της δεκαετίας του 1980. Η έκθεση, που απευθύνεται σε  όλες τις ηλικίες, δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην ιστορία μέσα από παιχνίδια που άλλοτε συντρόφευαν μικρά παιδιά και άντεξαν στο χρόνο ή παιχνίδια που διατηρήθηκαν σε μετακινήσεις πληθυσμών, επιβίωσαν από πολέμους και καταστροφές και έγιναν συλλεκτικά. Μεταξύ άλλων παρουσιάζονται παιχνίδια από άσημους κατασκευαστές που αργότερα κατέκλυσαν τον κόσμο, ή παιχνίδια κατασκευασμένα στο χέρι από ευτελή υλικά που όμως διατηρούνται σε άριστη κατάσταση. 

Tips
H έκθεση λειτουργεί Δευτέρα έως Πέμπτη: 09:00-13:30, Παρασκευή 09:00-20:00, Σάββατο 11:00-16:00, Κυριακή 10:00-18:00. 

Το εισιτήριο είναι 5 ευρώ για τους ενήλικες και 3 ευρώ για τα παιδιά

Popeye

Οι Pop Eye δημιουργήθηκαν τέλη 2005, από τους αδελφούς Γιάννη και Μάρκο Καλατή και τον Δημήτρη Καμπούρη, ενώ στην πορεία στην παρέα τους προστέθηκε ο Μάνος Αναγνωστάκης και πρόσφατα η Έφη Θεολόγου. Ο Ποπάι μπορεί να μην είναι ο αγαπημένος τους ήρωας κόμιξ αλλά η ποπ εξακολουθεί να είναι η αγαπημένη τους μουσική. Το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2008 και η δεύτερη δουλειά τους τέσσερα χρόνια αργότερα. Από τότε αποκτούν συνεχώς νέους υποστηρικτές ενώ δεν σταματούν να παίζουν ζωντανά σε στέκια της πόλης. Στις 27 Ιανουαρίου θα τους βρούμε στο Faust για να απολαύσουμε μεταξύ άλλων τη νέα μας αδυναμία, “What is true”.

Tips
Το “What is true” συμπεριλήφθηκε στη συλλογή “The Bright Side Of The Road Vol II” που κυκλοφόρησε ο Radio Pepper 96.6 σε επιμέλεια Γιάργου Μουχταρίδη. 


48 Urban Garden

Το 48 Urban Garden άνοιξε επίσημα στις 18 Ιουνίου στο γνωστό χώρο της Αρματολών & Κλεφτών 48ν που στεγάζεται από το 1988 το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα. Ο αστικός αυτός κήπος είναι πρωτοβουλία της Ιλεάνας Τούντα και του Γιώργου Βαρβαρίτη και προέκυψε από την ανάγκη δημιουργίας ενός ποιοτικού χώρου εστίασης με επίκεντρο τη σύγχρονη αισθητική και την ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα. Το φυσικό φως και η χαλαρή ατμόσφαιρα του κήπου μεταφέρονται στο εσωτερικό του εστιατορίου σε επιφάνεια 240 τ.μ. Το μενού συνδιαμορφώθηκε από τους ιδιοκτήτες μαζί με τον Head Chef Γιάννη Κανδυλίδη,τους Sous Chef Ελένη Δοξιάδη, Στέφανο Πρωτοπαππά και την Pastry Chef Κλειώ Ανδριοπούλου. 

Tips
Η μπάρα του εστιατορίου βασίζεται στη δημιουργία πρωτότυπων long drinks με βότανα από το μποστάνι του κήπου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης