9+1 ποπ δώρα

9+1 ποπ δώρα

Βιβλία, cd, dvd, γκάτζετ και κόμικς για τους λάτρεις της ποπ κουλτούρας

9+1 ποπ δώρα
Όταν έρχεται η στιγμή για να διαλέξουμε τα δώρα των εορτών μια βόλτα στα μαγαζιά είναι απαραίτητη, αλλά και μια άλλη στο διαδίκτυο δίνει πολλές και ωραίες ιδέες ειδικά για «τους λάτρεις της ποπ κουλτούρας». Κάπως έτσι βρήκαμε και αυτά που παρουσιάζουμε εδώ, όλα ξεχωριστά, έξυπνα, για όλα τα βαλάντια και πολλά, μάλιστα, συλλεκτικά. 


 1 Γνωρίζουμε πολλούς φανατικούς θαυμαστές του Bruce Springsteen που με τη νέα συλλογή "The Album Collection, Vol. 1" θα αισθάνονται ευγνωμοσύνη σε όποιον τους την χαρίσει αφού περιέχει πέντε από τα πρώτα του άλμπουμ τα οποία εδώ –για πρώτη φορά – κυκλοφορούν με ψηφιακή επεξεργασία.

Κλείσιμο


 2 Το άλμπουμ το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι η Beyonce στο iTunes, μια συλλογή από έξι νέα τραγούδια, ένα DVD με ζωντανές εμφανίσεις της καθώς και ένα ημερολόγιο περιέχονται στο σετ “Platinum Edition” με την πολυτελή σκούρα συσκευασία.



 3 "Uncompromising Expression" ονομάζεται η μοναδική αυτή συλλογή jazz που κυκλοφορεί από μια από τις σημαντικότερες εταιρείες του είδους, την Blue Note Records, με πέντε Cds που περιέχουν αριστουργηματικά κομμάτια. 



 4 Για τους λάτρεις του χολιγουντιανού παρασκήνιου, ο ηθοποιός Cary Elwes στο βιβλίο του "As You Wish" μεταφέρει τους θαυμαστές του κλασσικού "The Princess Bride" (1987) στις απίστευτες ιστορίες όσων συνέβησαν στη διάρκεια των γυρισμάτων.



 5 "Everything I Never Told You." είναι ο τίτλος του πρώτου και πολύ επιτυχημένου βιβλίου της Celeste Ng το οποίο η Amazon διάλεξε σαν το καλύτερο του 2014. Ένα συναρπαστικό, λογοτεχνικό ταξίδι γεμάτο σασπένς.



 6 “Basement Tapes”: Μια ιδιαίτερη συλλογή για την περίοδο του Bob Dylan με τους The Band (1967). Συνοδεύεται από το εντελώς συλλεκτικό “Lost on the River: The New Basement Tapes” με ανέκδοτη δουλειά του μεγάλου καλλιτέχνη. 



 7 Οι νοσταλγοί του Star Wars ανυπομονούν να απολαύσουν το νέο σίκουελ “Episode VII – The Force Awakens”, αλλά πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015. Εν τω μεταξύ η κινηματογραφική βιομηχανία διαφημίζει την ταινία με όλο το οπλοστάσιο που έχει διαθέσιμο, από φήμες, ψιλοτρέιλερ μέχρι και... οικιακές συσκευές. Παράδειγμα, η τοστιέρα της φωτό η οποία αφήνει αποτυπωμένο στο τοστ το logo της ταινίας, και που κινείται στα όρια μεταξύ κιτς και συλλεκτικού αντικειμένου. Τι άλλο μας περιμένει έως ότου βγει στις αίθουσες;



 8 “The Complete Zap Comix”: ο τίτλος είναι αρκετός για να σημάνει συναγερμό στους συλλέκτες των κόμικς. Ολόκληρη η θρυλική σειρά της Zap Comix που άφησε εποχή από τα τέλη των '60s και ένα νέο τεύχος σε μία υπέροχη συσκευασία.



 9 Για να μην ξεχνάμε πώς άρχισαν όλα, ο Batman από την τηλεοπτική σειρά του 1966 με τον Adam West και τον Burt Ward, που μας έκαιγε τα μυαλά. Όλα τα επεισόδια στην deluxe DVD έκδοση “Limited Edition” με bonus ένα batmobile.



10 Ok, πολύ δύσκολο να αντισταθούμε στο “Twin Peaks: The Entire Mystery” που μας ρίχνει ακόμα πιο βαθιά στο μυστήριο του θανάτου της Laura Palmer. Συσκευασία «δυναμίτης» των 10 DVD με έξτρα τις διεθνείς εκδόσεις από τον πιλότο του “Twin Peaks Fire Walk with Me” και 90 λεπτά από τις «κομμένες» σκηνές.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης