Δημιουργία στο… άπειρο

Δημιουργία στο… άπειρο

Δημιουργία στο… άπειρο
Στον αριθμό 16 της ήσυχης οδού Αρτεμισίου στον Κεραμεικό, λίγα τετράγωνα από τη στάση του Μετρό, οι λέξεις συνεύρεση, συνομιλία και συνεργασία παίρνουν σάρκα και οστά, σκυμένες πάνω από πάγκους εργασίας που γεννούν κοσμήματα. Ο χώρος «ΣΥΝ ΑΠΕΙΡΟ
» φιλοξενεί τις ευγενείς φιλοδοξίες όσων θέλουν να μάθουν την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας, παρέχοντάς τους τις αναγκαίες υποδομές και τον χώρο να προβάλουν τη δουλειά τους.

Κλείσιμο


Από το 2007, όταν δημιουργήθηκε από μια μικρή ομάδα ανθρώπων, το Συν Άπειρο «έχει στόχο να δώσει σε νέους δημιουργούς την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ένα σωστό εργασιακό περιβάλλον που σέβεται τον άνθρωπο και αναδεικνύει την φαντασία του» σημειώνει χαρακτηριστικά η
Καλλιόπη Ανδρικοπούλου, μέλος της ομάδας. Αυτό το καταφέρνει μέσα από τα εβδομαδιαία σεμινάρια κοσμήματος, τεχνικών εφαρμογών και σχεδιασμού -καθώς και τα θεματικά, τα σαββατοκύριακα- που οργανώνει από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο.



Πραγματικά, μια απογευματινή ξενάγηση στις εγκαταστάσεις αποδεικνύει αυτό ακριβώς. Στο ισόγειο, όπου μέχρι τις 4/1/2015 φιλοξενείται το εορταστικό bazaar, παίρνουμε μοναδικές ιδέες για πρωτότυπα δώρα όπως πανέμορφα κοσμήματα κατασκευασμένα από διάφορα μέταλλα αλλά και μικρά αξεσουάρ. Λίγο πριν φύγουμε άρχισαν να καταφτάνουν οι συμμετέχοντες στο βραδινό σεμινάριο και γρήγορα πήραν τις θέσεις τους στους πάγκους εργασίας, δημιουργόντας ατμόσφαιρα που σφίζει από δημιουργικότητα στο κέντρο μιας πόλης που πραγματικά την χρειάζεται. 



Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής:
http://www.synapeiro.gr/
http://www.synapeiro.blogspot.com/
Τηλ: 210 3453178












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης