Τρία apps «διαμάντια»

Τρία apps «διαμάντια»

Εφαρμογές που σου αλλάζουν την καθημερινότητα

Τρία apps «διαμάντια»
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα υπάρχουν διαθέσιμες περίπου 1.3 εκατομμύρια εφαρμογές (apps) για smartphones και tablets. Οι περισσότερες όμως από αυτές δεν έχουν κερδίσει το μαζικό ενδιαφέρον των χρηστών, αλλά καταλαμβάνουν μέρος του χώρου, χωρίς στην πράξη να μας χρησιμεύουν. Ευτυχώς υπάρχουν και αυτές που έχουν αλλάξει προς το καλύτερο, συγκεκριμένες πτυχές της καθημερινότητάς μας. Ή αλλιώς «they have changed the way we are used to do thing». Πάμε να δούμε τρεις εφαρμογές τις οποίες αμέσως θα αναζητήσετε. 

Heirloom - Ψηφιοποιήστε μόνοι σας παλιές φωτογραφίες

Όλοι έχουμε ξεχασμένες φωτογραφίες σε ένα κουτί παπουτσιών ή ανακατωμένες σε κάποιο συρτάρι. Ακόμα κι αν η συναισθηματική τους αξία είναι μεγάλη, το γεγονός πως έχουμε εισέλθει στην ψηφιακή φωτογραφική εποχή έχει μειώσει το ενδιαφέρον μας ώστε να τις αναζητήσουμε. 
Πόσοι άραγε δεν έχουμε ανοίξει ένα συρτάρι και έχουμε αναρωτηθεί: «Ρε, εδώ ήταν αυτή; Κοίτα πως ήμουν στην Πενταήμερη!». Η λύση μέχρι πρότινος ήταν η επίπονη -και χωρίς εντυπωσιακά αποτελέσματα- διαδικασία του scanner. 
Τώρα υπάρχει μια εφαρμογή που μπορεί μεταφέρει στο κινητό ή στο tablet -με εντυπωσιακή καθαρότητα- τις παραδοσιακές φωτογραφίες. To όνομά του είναι Heirloom. Κυκλοφορεί ελεύθερο στο appStore και η λειτουργία του είναι απλή. Φωτογραφίζεις την εικόνα και αυτόματα αυτή μεταφέρεται στην οθόνη σου, με το κατάλληλο μέγεθος και τα ιδανικά χρώματα. Την ίδια διαδικασία μπορείς να ακολουθήσεις ακόμα και αν η πρωτότυπη φωτογραφία βρίσκεται μέσα σε κάποιο σκονισμένο album, χωρίς να χρειαστεί να την βγάλεις από εκεί με κίνδυνο να φθαρεί. Η φωτογραφία σου είναι αμέσως έτοιμη για κάθε χρήση στα Social Media. 
Κλείσιμο

FastCustomer - Μη χάνετε χρόνο στην αναμονή στο τηλέφωνο

Πόσες και πόσες ώρες έχετε περάσει περιμένοντας στο ακουστικό του τηλεφώνου την εξυπηρέτηση πελατών, ενώ θα μπορούσατε εκείνη την ώρα να κάνετε και άλλα πράγματα; Ξέρω. Άπειρες. Τώρα το FastCustomer «περιμένει αντί για εσάς στο ακουστικό». Μόλις απαντήσει η εξυπηρέτηση πελατών στην άλλη γραμμή, το FastCustomer σας ειδοποιεί ηχητικά πως τώρα ήρθε ή ώρα να μιλήσετε. Πραγματικά χρήσιμο. 

EasyMeasure - Μετρήστε τις διαστάσεις, χωρίς μέτρο

Όλοι μας έχουμε βρεθεί στην ανάγκη να θέλουμε να μετρήσουμε κάτι και να μην έχουμε μέτρο. Όπως και όλοι μας έχουμε συναντήσει δυσκολίες στο να μετρήσουμε ένα αντικείμενο, επειδή είναι πολύ μεγάλο ή επειδή είναι μακρυά μας. Με αυτήν την έξυπνη εφαρμογή μπορείς να μετρήσεις τα πάντα, από ένα μικρό αντικείμενο μέσα στο σπίτι μέχρι ολόκληρα κτίρια, απλά «λοκάροντας» με την κάμερά σου αυτό που θέλεις. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης